Hoe haal ik het meest uit mijn Chaturbate account als model?

Hoe haal ik het meest uit mijn Chaturbate account als model?

Maak gebruik van moderators!

Hoe haal ik het meest uit mijn Chaturbate account als model?
15 juli 2021

Om meer geld te verdienen, moet je heel, heel geduldig zijn. Je moet af en toe flitsen. Je moet je kijkers plagen. Je moet lang op de cam blijven. Geluid hebben helpt daarbij ook. Als je al veel geld verdient zonder deze dingen te doen, betekent dit dat je het dubbele of meer van het geld zou kunnen verdienen als je deze handelingen ook zou plegen. 

Meer informatie vind je hier: Webcam model worden op Chaturbate
  • Een cam model, dat meer cashflow wil, moet de kijkers niet altijd om een ​​fooi vragen. Het is geen goed idee om steeds “Tip jongens! Tip Tip Tip !!” elke minuut in je chat te plaatsen. De kijkers, die tokens hebben en van je show houden en meer willen zien, zouden eigenlijk een fooi geven zonder dat je zelf daarom vraagt. Het is prima om hen eraan te herinneren af ​​en toe een fooi te geven, maar niet elke minuut. Als je te opdringerig wordt kan het, dat de betalende leden je kamer verlaten en dat je op gegeven moment alleen met gratis leden of te wel gasten in je chat kamer komt te zitten.  
  • Zorg er verder voor, dat je de fooi- gevers ook bedankt als ze je tokens opsturen. Hiermee geef je je kijkers en fans aan, dat je het geven van tokens bijzonder op prijs stelt.  
  • Geef verder niet veel mensen het privilege om moderator van je chatkamer te zijn. Een moderator is genoeg voor een chatroom van honderd kijkers. Twee mods zijn genoeg voor een chatroom van vijfhonderd kijkers. Drie zijn genoeg voor duizend kijkers. Laat tippers je tippers blijven. 
  • Als je veel kijkers hebt, zoals tweehonderd of meer, kun je het beste geen moderator hebben. Je kunt bijvoorbeeld alle grijze gebruikers dempen (dus degenen die geen tokens hebben). 

Ga niet de discussie aan met je gebruikers, maak geen ruzie 

Maak geen ruzie met je kijkers en probeer ze niet terug te beledigen als ze jou beledigen. Als je de neiging hebt om tegen iemand te schreeuwen of terug te beledigen, ban die persoon dan gewoon. Het doet er niet toe of de persoon je in het verleden een fooi heeft gegeven of niet. Ga verder met nieuwe kijkers en mensen, die het wel waard zijn. 

Welke modellen verdienen meer op Chaturbate? 

  • Koppels: Modellen, die als koppel uitzenden verdienen meestal beter dan solo cam modellen. Volgens Chaturbate bestaat een koppel uit een man en een vrouw. Paren kunnen ook uit meer dan één man of vrouw bestaan, zolang er ten minste één man en één vrouw aanwezig is. 
  • Vrouwen: Ook de vrouwen verdienen goed als model op Chaturbate. 
  • Mannen: De "mannelijke" modellen halen nauwelijks de top van de startpagina van de site, maar het is niet helemaal onmogelijk voor hen. 
  • Transseksuelen: Volgens Chaturbate zijn transseksuelen, personen die van geslacht zijn veranderd. Denk maar aan een verandering van man naar vrouw. Deze groep is nuttig voor de site, maar ze lijken momenteel een kleine verkoopbaarheid te hebben.

Maak gebruik van een moderator

Het is goed om te weten, dat moderators worden toegewezen door cam modellen zelf. De moderators hebben onder andere als taak om het model bij te staan bij het cammen. Ze maken het cam platform van het model vriendelijker door onruststokers het zwijgen op te leggen en kijkers te bedanken, die het model tokens hebben geschonken. 

Moderators kondigen meestal het sexy doel van de dag van de omroep aan en sporen de kijkers aan om een ​​fooi te geven. De aanwezigheid van een moderator in een chatroom stimuleert kijkers om zich goed te gedragen. De moderatoren beantwoorden enkele vragen van de kijkers als het model die vragen vaak krijgt en ze niet langer wil beantwoorden omdat ze het onderwerp van de ruimte veranderen.

Hoe een moderator te zijn

Moderator zijn op Chaturbate is erg leuk, vooral als er honderden of meer mensen in de chatroom zijn. De beste manier om de moderatorstatus in een chatroom te verkrijgen, is door erg aardig en positief te zijn tegen een model, die de macht heeft om het moderatorprivilege te verlenen en in te trekken. Er is geen garantie, dat je ooit moderator wordt in een chatroom, maar er zijn wel mogelijkheden. Als eerst kun je aardig naar een model toe zijn en hem of haar vaker een fooi geven. Daarnaast kun je ook zelf het model beleefd vragen om je moderator te maken. Vraag nooit om moderator te worden als je geen tokens hebt of als je het model geen fooi geeft.  

Hoe kan je een gebruiker het zwijgen opleggen? 

Wanneer gebruikers veeleisend beginnen zonder fooi te geven, of wanneer ze de chatroomregels en waarschuwingen negeren, kan de moderator, net als het model zelf, besluiten om dergelijke gebruikers het zwijgen op te leggen. Om dit te doen, dien je te klikken op de gebruikersnaam van de gebruiker en dan de optie 'Gebruiker zes uur stilzetten' selecteren. Er verschijnt een bevestigingsvenster. Hier kun je dan met "Ja" bevestigen.

Worden moderators betaald op Chaturbate?

Nee, moderators worden niet betaald. Het zijn vrijwilligers, die hun favoriete modellen een plezier willen doen. Houd er rekening mee, dat niet alle modellen de voorkeur geven aan moderators of mods. Sommige omroepen zullen je verzoek om je te benoemen tot moderator vriendelijk afwijzen; andere omroepen zullen je uit hun chatrooms zetten, naast het afwijzen van je moderatorverzoek. Ook hebben veel modellen al moderators. Sommige van die omroepen worden boos als je vraagt ​​om een ​​extra mod te worden. Denk daarom twee keer na voordat je vraagt ​​om mod te worden in een chatroom, die al een of meer mods heeft.

Ja ik ben er klaar voor om Chaturbate Model te worden!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden