Problemen tijdens het geven van een cam show 

Problemen tijdens het geven van een cam show 

Mijn feed wordt niet weergegeven wanneer ik uitzend

Problemen tijdens het geven van een cam show 
9 juli 2020

Als je feed niet wordt weergegeven tijdens het uitzenden is het raadzaam om eerst de firewall instellingen van je router te controleren. Je kunt hierbij ook je wifi- en browserinstellingen controleren. Je kunt onder andere controleren of je je browser toestemming hebt gegeven om je camera en microfoon te gebruiken. Je kunt dit controleren door via Chrome te gaan naar Instellingen-> Site-instellingen-> Toegang tot camera-> en microfooninstellingen.
 
Daarnaast zou je moeten kunnen uitzenden zonder de Flash-speler te gebruiken, maar als je toch liever Flash gebruikt, ga dan naar:
http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager04.html
Het is van belang om de nieuwste versie van Adobe Flash Player te hebben. Je kunt dit installeren door te gaan naar http://get.adobe.com/flashplayer/. Deze link zal je vertellen of je browser de nieuwste versie heeft en als je dat niet hebt, zal het je vertellen hoe je deze gemakkelijk kunt verkrijgen. Als je moest updaten, probeer dan uit te zenden en kijk of dat je probleem heeft opgelost. Het is ook raadzaam om uit te zenden op Chaturbate met Google Chrome. De browser kun je makkelijk downloaden via http://google.com/chrome (het verbetert problemen die andere browsers met de site kunnen hebben). 

Hieronder tref je ook enkele stappen welke je kunt ondernemen om ervoor te zorgen, dat de camera is aangesloten voor de uitzending:

  1. Zorg ervoor, dat je camera correct op je computer is geïnstalleerd (mogelijk niet ingeschakeld of gekoppeld). Je kunt dit controleren met: http://www.onlinemictest.com/webcam-test
  2. Volg de instructies op de afbeelding om de camera op je kamer aan te sluiten http://i.imgur.com/n6aWd4m.png

Waarom kan ik de uitzending van de cammer niet bekijken?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je de uitzending van een cammer niet kunt bekijken. Controleer of je browser- of firewall-instellingen niet te beperkt zijn. Van Kaspersky-software en Chrome-extensies is bekend, dat ze problemen veroorzaken. Zorg ervoor, dat autoplay is ingesteld op Toestaan ​​en dat video's / media zijn toegestaan ​​in je browserinstellingen. Als je de chatkamer van een cammer binnengaat en je kunt de show niet bekijken, controleer dan of je Flash Player up-to-date is door naar http://get.adobe.com/flashplayer/ te gaan. 

De meeste browsers vereisen nu, dat sites toestemming krijgen om toegang te krijgen tot Flash Player. Mogelijk moet je dit bij elk bezoek doen, afhankelijk van je browserinstellingen. Het is goed om te weten, dat je het best gebruik kunt maken van de diensten van Chaturbate via de Chrome- browser. 

Waarom hoor ik geen geluid op mijn mobiel?

In eerste instantie werkt geluid niet voor sommige gebruikers op hun mobiele apparaten, maar je kunt mogelijk wel geluid horen door de Safari- of Chrome-browser te gebruiken en vervolgens op het "geluidspictogram" linksonder in de feed te klikken. Zorg ervoor dat audio is ingeschakeld op je apparaat, dat het volume hoog is en dat de browser automatisch afspelen heeft ingeschakeld voor audio en media.
 
Audio is daarnaast mogelijk niet beschikbaar als je internet of ontvangst traag of inconsistent is. 

Waarom wordt het tabblad "Delen" niet geladen?

Het tabblad 'Delen' wordt niet geladen als je software voor het blokkeren van advertenties gebruikt. Zorg ervoor dat je Chaturbate.com op de witte lijst zet of op zijn minst de pagina waarop het tabblad staat, zodat je deze linkcodes kunt bekijken. Als alternatief kun je je affiliate-linkcodes bekijken door naar https://chaturbate.com/affiliates/linkcodes/ te gaan.

Word nu model!

Reacties

Beste Xandra,
ik wil graag uitzenden op chaturbate.com maar ik krijg steeds de volgende melding.

Uitzending opgeschort
Uw mogelijkheid om uit te zenden is opgeschort. Als u van mening bent dat dit onjuist is, neemt u contact op met de ondersteuning.

Ik heb 20 $ betaald en heb een profiel van aanhanger.
Heb alle identiteits gegevens al 2 keer doorgestuurd maar ik blijf geblokkeerd

Kan jij me raad geven?
Met vriendelijke groeten,
Martine

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden