Uitbetalingen een grote keuze

Uitbetalingen een grote keuze

Op Chaturbate zit je goed

Uitbetalingen een grote keuze
27 juli 2020

Momenteel zijn er vier verschillende betaalmethoden op Chaturbate: Paxum, Cheque via de post, Een bankoverschrijving of een Directe aanbetaling (alleen mogelijk in de VS). Wat veel mensen echter vergeten is dat je wel een minimumbedrag nodig hebt om een uitbetaling aan te kunnen vragen. Vrijwel alle methoden vragen om een minimumbedrag van $50,00. Wanneer je deze niet binnen één betalingsperiode verdient, wordt het bedrag gewoon naar de volgende meegenomen totdat je het minimumbedrag hebt bereikt. Zeker voor beginners is dit fijn om te weten. 

Je hebt per maand twee betalingstermijnen, van de 1e tot en met de 15e en van de 16e tot en met de 31ste. De betalingen worden binnen 7 dagen na afloop van de periode overgemaakt. Dus wanneer je binnen de periode van de 1e t/m de 15e en betaling krijgt, heb je deze uiterlijk op de 22ste binnen. Wanneer je voor Paxum kiest, moet deze uiterlijk op de 22ste zijn verzonden. Met cheques heb je nog de kans dat er een transittijd aan verbonden zit vanwege de bezorgdienst van USPS of FedEx. 
 
De inkomsten die je tussen de 16e en de 31ste verdient, worden verzonden binnen de 2e betaalperiode en ook deze komen binnen 7 dagen aan. Dus wanneer je in deze periode je geld verdient, wordt het uiterlijk op de 7e van de volgende maand verzonden. Ook hier weer geldt dat uitbetalingen via cheque langer kunnen duren in verband met de verzendtijd. Met Paxum zou het wel uiterlijk op de 7e moeten zijn verzonden.

Waarom je mogelijk nog geen geld hebt ontvangen

Soms komt het wel eens voor dat je nog geen uitbetaling hebt ontvangen. Vaak komt dit door een miscommunicatie waarbij een cammer denkt genoeg te hebben verdiend, maar eigenlijk nog niet het minimumbedrag heeft behaald. Andere redenen kunnen zijn dat de cammer de tokens nog niet heeft omgezet naar een geldbedrag binnen de eerste betaalperiode. Wanneer dit het geval is, ontvang je gewoon in de volgende periode je betaling. De tokens die je hebt geconverteerd, verlopen niet. De volgende betalingsperiode waarin zij worden uitbetaald is dan binnen twee weken.

Het kan ook zo zijn dat FedEx of USPS de cheque niet kan afleveren op het adres dat je hebt opgegeven. Wanneer dit het geval is, wordt de cheque teruggestuurd naar Chaturbate en kan je contact met ons opnemen om je juiste adres door te geven. Voordat je dit doet, kan je het beste wachten tot je cheque gearriveerd had moeten zijn, maar wanneer je er eerder achter komt dat het adres niet klopt, dan kan je de cheque annuleren en het snel naar een ander adres laten sturen. Woon je in de VS en heb je problemen met de cheque methode? Dan is het wellicht handiger om te kiezen voor een directe betaalmethode.

Tokens omzetten

Voordat je uitbetaald kan worden, moet je je tokens omzetten naar echt geld. Dit kan je doen via de “Broadcast Yourself” pagina waar je vervolgens klikt op de “Token Stats.” Hier vind je de optie om je tokens te converteren naar geld. Om deze omzetting te verwerken, moet je het formulier wel volledig invullen op de pagina. Deze gegevens worden als het goed is bewaard voor de volgende keer, maar het kan nog wel eens zo zijn dat dat niet het geval is. 

Samenvatting

Het minimumbedrag om betaald te krijgen is $50,00 en de twee betalingstermijnen zijn van de 1e t/m de 15e van de maand en van de 16e t/m de 31ste van de maand. Elke betaling wordt binnen 7 dagen verzonden, maar cheques kunnen langer duren in verband met de posttijd. 

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden