Alles over Chaturbate Fan Clubs

Alles over Chaturbate Fan Clubs

28 mei 2020

chaturbate fan clubsHet kan wel eens voorkomen, dat je helemaal weg bent van de Chaturbate camshows van een cammer, dat je de cammer wilt blijven volgen en ondersteunen waar nodig. Voor deze leden zijn de fan clubs ontwikkeld op de site. Fanclubs zijn een geweldige manier voor leden om hun favoriete camgirl of camboy te ondersteunen. Leden kunnen zich snel en gemakkelijk aanmelden bij een van de vele Fan Clubs op Chaturbate. Andere leden kunnen je als lid van een fanclub herkennen vanwege de groene kleur welke je gebruikersnaam in de chat krijgt. Als lid van een fan club krijg je toegang tot de exclusieve fanclubinhoud van je favoriete cammer. Er is geen limiet aan het aantal fanclubs waaraan je kunt deelnemen. Om een ​​fanclub gemakkelijk te annuleren, klik je op 'Mijn profiel' rechtsboven op de site en ga je dan vervolgens naar het tabblad 'Lidmaatschappen'. 

De Chaturbate cammers zelf kunnen een fan club inschakelen door te gaan naar het tabje ‘instellingen en privacy’. Je kunt hier je fanclubinstellingen selecteren en leden uitnodigen, die je camshows bekijken om lid te worden van je fanclub. Je fans zijn gemakkelijk te herkennen in de chat met hun nieuwe groene gebruikersnamen. Om je fanclub te starten, ga je naar de "Broadcast Yourself" –pagina. Hier klik je dan op "Instellingen en privacy" en selecteer je een prijs, die je voor je fanclub in rekening wilt brengen. Het is dus absoluut niet moeilijk om je eigen fan club te starten. 

Hoe word ik lid van een fanclub?

Als een cammer een fanclub heeft ingeschakeld, zie je een link in de rechterbovenhoek van zijn bio met de tekst 'Join' username's 'fanclub'. Door op de link te klikken, ga je naar de bevestigingspagina voor facturering, waar je je abonnement op hun fanclub voltooit. Nadat je lid bent geworden, heb je toegang tot alle Fan Club Exclusive Content van de desbetreffende cammer. Je krijgt dan ook een groene gebruikersnaam in hun chat. 

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap van een fanclub op?

Je kunt je lidmaatschap van een fanclub eenvoudig annuleren door op 'Mijn profiel' in de rechterbovenhoek van de site te klikken en vervolgens op het tabblad 'Lidmaatschappen'. Bij annulering ontvang je een bevestigingsmail met de datum waarop de toegang tot je fanclub eindigt.

Hoe kan ik zien wie mij volgt?

Je kunt zien wie je volgt door naar "My Bio" te gaan en op het nummer te klikken, dat aangeeft hoeveel volgers je hebt. Je kunt ook naar http://chaturbate.com/accounts/followers gaan.

Wat gebeurt er als een cammer de fanclubprijs wijzigt?

Als de prijs van een fanclub wordt gewijzigd, betaal je opnieuw voor de prijs waarmee je je hebt aangemeld. Als je bijvoorbeeld voor $ 5,99 per maand lid bent geworden van een fanclub en de cammer maanden later de prijs heeft verhoogd tot $ 10,99 per maand, is je terugkerende betaling nog steeds $ 5,99. Alleen als je je lidmaatschap van een fan club hebt geannuleerd en weer lid wilt worden betaal je de nieuwe prijs. 

Nu gratis webcam seks

Reacties

Ik kan chaturbate.nl niet vinden alleen maar .com

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden