Alles wat je moet weten over een Chaturbate privéshow

Alles wat je moet weten over een Chaturbate privéshow

4 juni 2020

Wat is een Chaturbate privéshow?

Met privéshows kun je je favoriete cammers in een cam-kamer voor jezelf houden. Voor de cammers zelf is deze optie een goede manier om sneller tokens te verzamelen. Jij bepaald namelijk zelf je prijs en  hoeveel je per minuut in rekening brengt.

Hoe zet ik mijn camera privé aan?

Door een nieuw venster te openen kun je privé met je camera uitzenden en tegelijkertijd ook nog naar een andere cam- kamer van een cammer kijken. Op deze manier kun je in het ene venster uitzenden, terwijl je in een ander venster met de andere zender chat.

Is het mogelijk om opnames te maken van privéshows?

priveshowCammers kunnen ervoor kiezen om opnames van privéshows toe te staan ​​in hun "Instellingen en privacy". Om erachter te komen of een cammer dit toestaat, kun je een privéshow starten en voordat je bevestigt, zal je te weten komen of de cammer deze functie heeft ingeschakeld of niet. Als de uitzender na de privéshow opnamen van privéshows toestaat, kun je deze vinden door op het tabblad "Mijn verzameling" te klikken.

My verzameling is ook beschikbaar op je mobiel. Je kunt het vinden door naar de startpagina op de mobiele site te gaan en vervolgens het menu aan de linkerkant te openen. Opnames van privéshows zijn alleen voor de klant en zullen nooit opgenomen of weergegeven worden in "My Collection" van de cammer.

Hoe koop ik kaartjes voor een show? 

Met sommige apps kunnen gebruikers makkelijk en snel kaartjes voor cam- shows verkopen. Zodra de show begint, is deze verborgen voor het publiek en kunnen alleen degenen met kaartjes de show zien.

Om een ​​kaartje voor een show te kopen, tip je het aantal tokens dat de cammer vraagt. Als de show met een wachtwoord is beveiligd, wordt het wachtwoord naar je verzonden nadat je de cammer het gewenste aantal tokens hebt gegeven. Je ziet de optie om het wachtwoord in te voeren nadat de show is begonnen.

Hoe bespioneer ik een privéshow?

Als er een cam- show is, die je wilt bespioneren, dan kun je surfen naar het account van de cammer en klikken op "Spy On This Private Show". Als je door verschillende shows wilt scrollen, klik dan op het tabblad "Spy Shows". Je hebt dan toegang tot cammers, die al in privéshows zijn. Bepaalde cammers vereisen, dat je een minimumaantal tokens hebt voordat je hun cam kunt bespioneren. Daarna wordt je per minuut een bepaald aantal tokens in rekening gebracht om de uitzending te kunnen blijven bezichtigen. 

Hoe start ik een privéshow?

Privéshows kun je starten door te klikken op "Privéshow starten" onder het cameravenster van de cammer. Dit zal een informatievenster openen met de "tokens per minuut" -kosten van de cammer en je laten weten of je een opname van de show zult ontvangen. Zorg er altijd voor, dat je eerst met de cammer praat en dat je toestemming krijgt voordat je een privéshow start. Geniet vandaag nog van een spannende privéshow. 

Nu gratis webcam seks

Reacties

Vraag. Als ik prive gaat met een model vragen ze soms of ik mijn camera wil aanzetten! Kun je mij uitleggen hoe dat te doen. Op 1 of andere manier weet ik niet hoe dat moet. Thanks.

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden