Hoe werken Fan clubs op Chaturbate?

Hoe werken Fan clubs op Chaturbate?

31 januari 2017

Wat is een fanclub membership?

Een Fan club membership geeft jou meer rechten dan de normale gebruiker. Je kunt een fan worden waarna je een groene gebruikersnaam krijgt. Ook kun je gratis de foto’s en filmpjes van broadcasters bekijken waar jij een fan van bent. Er is geen limiet aan hoeveel fan clubs je kunt deelnemen. Broadcasters: Zij kunnen een Fan Club starten door naar instellingen te gaan en vervolgens naar fan club instellingen. Daar kun je een prijs vaststellen voor gebruikers die lid willen worden.

Meer informatie vind je hier: Wecam model worden op Chaturbate

fanclub chaturbate

 fanclub chaturbate 2

Hoe word ik lid van Fan Clubs op Chaturbate?

fanclubchaturbate

Als een broadcaster een Fan Club heeft dan zie je die rechtsboven in de bio. Kies dan voor “join…….Fan Club”. Daarna komt de betaling en als die is voltooit dan ben je lid.

fanclubchaturbate

Hoe annuleer ik een Fan Club lidmaatschap?

Ga naar je profiel rechtsboven op de site en kies voor “memberships”. Zoek uit welk lidmaatschap je wilt annuleren en klik op “cancel”. Je krijgt een email op welke datum je lidmaatschap eindigt.

fanclubchaturbate5

Hoe kan ik zien wie mij volgt?

Ga naar je Bio en klik op het aantal mensen dat je volgt. Je kunt dan de gebruiksnamen bekijken van alle volgers.

fanclubchaturbate6  

fanclubchaturbate7

Wat gebeurt er als een broadcaster de prijs van zijn/haar Fan Club veranderd?

Als je lid bent van een Club en de broadcaster de prijs veranderd, dan blijf je de oude prijs betalen waar je voor hebt opgetekend. Pas als je de Club verlaat en weer lid wilt worden telt de nieuwe prijs voor jou.

Nu gratis webcam seks

Reacties

Hoi Jw,
Fanclub betekent twee dingen,
1. je krijgt een groene username in de chat en
2. gratis toegang tot videos of fotos die door de broadcaster zijn opengesteld voor fanclub leden.
Je krijgt dus geen toegang tot een speciale fan zone binnen chaturbate.

Fanclub member geworden v courtny 981maar hoe kan ik de f.club gaan gaan gebruiken, geen idee hoe ik daar in kom,heb het toen maar aan courtny gevraagd die wist ook niet hoe het werkte,later op chaturbate info gezocht daar wordt ik ook niet veel wijzer van.wie kan het mij uitleggen,hoe ik me fanclub meber kan gaan gebruiken...bestaat er een chaterbate help desk ,het liefstNederlands gesproken i.v.m met technische termen al vast bij voor baat dank

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden