Chaturbate cammodellen en hun vibrator

Chaturbate cammodellen en hun vibrator

Wat je zeker moet weten

Chaturbate cammodellen en hun vibrator
12 november 2020

Als je een bezoekje brengt aan de website van Chaturbate, dan zul je merken, dat de meeste modellen gebruik maken van verschillende soorten vibrators. Een groot deel van deze vibrators is dat het tip- gestuurd is. Het concept achter vibrators met tipregeling is heel eenvoudig: hoe meer er getipt wordt, hoe intenser het speeltje trilt. De meeste tip- gestuurde seksspeeltjes zijn gemaakt door Lovense of OhMiBod, en ze stellen je in staat om het seksspeeltje te programmeren om te trillen met verschillende sterktes, patronen en snelheden, afhankelijk van hoeveel de cam-bezoekers en fans als tip geven.

Lovense en OhMiBod-speelgoed werken met de meeste grote cam-sites, waaronder Chaturbate. Als je bijvoorbeeld een Lovense Nora vibrator in konijnstijl gebruikt met twee motoren en een roterende kop, heb je misschien een tipmenu zoals dit:

  • 1-50 tokens = 5 seconden lage clitorisvibes
  • 50-100 tokens = 5 seconden lage clit en G-spot vibes
  • 100-250 tokens = 15 seconden medium clit en G-spot vibes
  • 250-500 tokens = 30 seconden clit- en G-spot-vibes met hoge intensiteit
  • 500+ tokens = 60 seconden krachtige clit, G-spot en roterende hoofdvibes

Hoe meer tips, hoe spannender de cam shows 

Hoe meer je volgers je een fooi geven, hoe spannender je show. Deze interactieve dildo's en app-gestuurde vibrators zijn een cruciaal onderdeel van moderne camming, omdat ze ervoor zorgen, dat je fans zich meer met je verbonden voelen. Ze hebben de mogelijkheid om letterlijk het plezier bepalen van de camgirl of camboy die ze op het scherm zien. Het is dus zeer spannend om controle te hebben over een cam girl of cam boy. 

OhMiBod vs Lush voor cammen

Als je een cam-site zoals Chaturbate bezoekt en door de voorpagina bladert, zie je meestal de vaak gebruikte hashtags #Lush, #Lovense en #OhMiBod. Dit komt omdat Lovense-speeltjes, met name de Lush 2, en OhMiBod-speelgoed, met name de Esca 2, de meest populaire Chaturbate-vibrators zijn, die je kunt kopen.

Over het algemeen zijn de Lovense-speeltjes superieur. Je zult je misschien afvragen waarom dat zo is. Dit komt doordat alle Lovense speeltjes cam- compatibel zijn gemaakt met camming-tips, waardoor je veel meer opties hebt om uit te kiezen. Het gaat in deze om alle vrouwelijke vibrators en zelfs de automatische mannelijke masturbators zoals de Lovense Max 2. 

Lovense heeft interactieve dildo's, vibrators, buttplugs, toverstokken en melkmachines. Ze zijn een toevluchtsoord voor experimentele camgirls en camboys. Aan de andere kant is de belangrijkste cam-vibrator van OhMiBod de Esca 2, die in wezen een iets kleinere en slankere versie is van het Lush 2 G-spot-speeltje. Hier is echter een groot voordeel, omdat de OhMiBod Esca 2 oplicht als hij trilt, wat betekent dat je volgers in realtime kunnen zien wanneer het speeltje trilt.

Hoe Lovense te verbinden met Chaturbate

De Lovense- tipgeactiveerde vibrators werken via een plug-in-extensie in de browser, die je gebruikt. Lovense gebruikt de Lovense SmartCam of de Lovense Remote-app, terwijl OhMiBod de FeelConnect-app gebruikt. De software wordt altijd bijgewerkt, maar je kunt alle informatie die je nodig hebt vinden in de Lovense Cam Model Guide.

Als je eenmaal bent geïntegreerd met Chaturbate, kun je beginnen met het programmeren van je trillingsniveaus, hoe lang ze zouden moeten duren, hoe intens ze zijn en bij hoeveel tokens ze geactiveerd kunnen worden. 

Live controle voor grote Chaturbate-tippers 

Als je de controle over je speeltje aan grote tippers wilt geven, open dan het Lovense controlepaneel in je browser en genereer een link voor "live control". Stuur deze link naar de klant (een bezoeker of je fan welke je getipt heeft) in een privébericht en wanneer ze het openen, zien ze een bedieningspaneel waar ze de trillingen van je speeltje voor je kunnen bedienen.

Iemand je vibrator laten bedienen is een perfecte manier om terugkerende klanten te krijgen 

Je zult je allereerst afvragen hoeveel door tip geactiveerde vibrators je inkomsten kunnen verhogen. Het is helaas niet bekend met hoeveel je inkomsten verhoogd kunnen worden, je zult wel merken, dat je inkomsten veel meer worden dan wanneer je geen gebruik maakt van interactieve vibrators. Een deel van de inkomsten bepaal jij uiteindelijk met de show welke je neerzet. 

Meisjes met vibrators, die de controle overgeven aan hun kijkers zorgen voor een interactieve ervaring en wekken een uniek gevoel van "teamgeest" bij hun fans op, dat al hun gezamenlijke tips de camgirl kunnen helpen een orgasme te krijgen en plezier te beleven. Het helpt fans ook om zich meer met je verbonden te voelen, wetende dat ze je kunnen laten klaarkomen zonder er zelfs maar te zijn.

Chaturbate vibrator tips en trucs

Hier zijn enkele tips en trucs voor het gebruik van je app-gestuurde vibrator in camshows:

  1. Doe niet alsof, zoveel cam-modellen kreunen intens als ze zelfs maar de kleinste tips krijgen, dit kan spannend zijn en lijken, maar het kan er ook voor zorgen, dat je ongeloofwaardig overkomt bij je volgers en bezoekers. Probeer het semi-realistisch te houden als je vibe afgaat. Een brutaal gegiechel is sexy genoeg voor kleinere fooien.
  2. Probeer oplichtend speelgoed, seks speeltjes zoals de Lovense Domi 2 en de OhMiBod Esca 2 hebben LED-lampjes, die knipperen en gaan branden wanneer het speeltje trilt, waardoor het visueel gemakkelijker wordt voor tippers om te zien, dat je speeltje trilt.
  3. Uitrusting instellen, zorg ervoor, dat de rest van je uitrusting ook van hoge kwaliteit is. Het heeft geen zin om een ​​Lush 2 te hebben als je webcam slecht is en de wifi traag is.
  4. Houd het interessant, je interactieve vibrator is een geweldige attractie, en veel meisjes en jongens doen het. Probeer je show interessant te houden of verken een niche-fetisj, voeten, rollenspel, JOI, terwijl je een van deze speeltjes tegelijkertijd gebruikt.

Nu gratis webcam seks

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden