Chaturbate chat, apps en bots

Chaturbate chat, apps en bots

4 juli 2017

Hoe gebruik ik emoticons?

Wanneer je in een broadcasters kamer bent, moet je in de chatbox gaan staan. Daar zul je een gele ‘smiley’ zien. Klik erop en kies een emoticon uit. Je kunt ook meerdere emoticons bekijken door te kiezen voor “More Emoticons”. chat chaturbate 1

Hoe upload ik emoticons?

chat chaturbate 2Als je een emoticon wenst toe te voegen aan Chaturbate moet je gaan naar: https://chaturbate.com/emoticons/ , kies voor “Other Options” en kies vervolgens voor “upload new Emoticon”. Je kunt dan een foto URL uploaden. Iedereen kan gebruik maken van emoticons maar je moet wel tokens hebben om te kunnen uploaden. Let er wel op dat je niets gebruikt met copyright en ook niets dat illegaal of beledigend is.

Chaturbate Apps en Bots:

Hoe suggereer ik een Bot/app aan anderen?

Je kunt suggesties hier deponeren. Als je zelf een lijst wilt bekijken van de huidige gesuggereerde bots, klik dan hier.

Kunnen bestaande Bots aangepast worden?

Ja, alle bots zijn open voor wijziging. Je kunt de source van een bot kopiëren, aanpassen en opslaan. Zo heb je dan je eigen bot. Als je een bot van een ander gebruikt is het altijd netjes een bronvermelding te doen. Je kunt hier meer informatie over vinden.

Hoe kan ik een bot krijgen die speciaal voor mij gemaakt is?

Bots worden door derden gemaakt en kunnen door een ieder gebruikt worden. Maar, wil je speciaal eentje voor jezelf hebben dan zou je een app-ontwerper moeten benaderen die de codering voor je kan schrijven.

Naar Gratis Webcams

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden