Chaturbate is heel erg populair...

Chaturbate is heel erg populair...

Waarom is dat zo?

Chaturbate is heel erg populair...
22 mei 2023

Vrijwel elke cam liefhebber heeft weleens gehoord van Chaturbate. Sommige zijn zelfs frequent bezoekers van deze cam site. Chaturbate staat vooral bekend om de unieke erotische cam diensten die geboden worden. Je hoeft niet eens lid te zijn van de site om te kunnen genieten van de verschillende cam shows. Op veel andere soortelijke cam sites dien je eerst een account te hebben van de site en soms zelfs een bedrag te storten voor je gebruik kunt maken van de diensten van de site. Niet zomaar krijgt Chaturbate op maandelijkse basis meer dan 400 miljoen bezoekers. Er zijn personen die eenmalig de site bezoeken, maar er zijn ook genoeg personen die wat langer genieten van de cam shows die geboden worden. 

Meer weten over Chaturbate? Lees dan hier verder: Chaturbate, wat is het?

Heb je een bezoekje gebracht aan de cam site en ben je onder de indruk geraakt van de vele cam shows die geboden worden en wil je zelf ook genieten van de shows? Wil je je favoriete modellen verwennen met tokens? Dan kun je je 24/7 geheel gratis aanmelden voor een Chaturbate account. Je moet wel 18 jaar of ouder zijn om gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. 

Het gebruik van tokens 

Op Chaturbate heb je de mogelijkheid om als lid gratis chatberichten uit te wisselen met modellen. Vind je een model leuk, wil je haar een presentje geven of heb je een speciaal verzoek? Dan kun je het model tokens schenken. Hoe meer tokens je een model schenkt, hoe meer ze bereid is je wensen en dromen waar te maken. Ze stellen het zeer op prijs als je hen meer tokens schenkt want dan verdienen ze ook meer per camshow. 

Als je in het bezit bent van tokens en wil je speciale aandacht van je favoriete model? Dan kun je haar vragen om je te verwennen met een privé cam show. De kosten van zo een show zijn misschien wat hoger, maar niemand anders kan invloed hebben op de show waaraan je deelneemt. Jij bepaalt bij zo een show zelf hoeveel je uiteindelijk betaalt. Het tarief wordt namelijk per minuut in rekening gebracht. Heb je niet zoveel tokens, maar wil je toch in een privé setting genieten van het model? Dan heb je de mogelijkheid om een privéshow te bespioneren tegen een lager tarief. Voor privé shows worden, afhankelijk van het model, de volgende tarieven gehanteerd:  

  • 6 tokens per minuut
  • 12 tokens per minuut
  • 18 tokens per minuut
  • 30 tokens per minuut
  • 60 tokens per minuut
  • 90 tokens per minuut.
Meer weten over de waardes van tokens? Lees hier dan meer: Chaturbate tokens, wat is precies de waarde en wat kosten ze?

Ook op Chaturbate zijn er regels 

Net als op elke andere cam site zijn er ook op Chaturbate regels die niet alleen gelden voor modellen, maar ook voor bezoekers en leden van de site. Het allerbelangrijkste is dat je respectvol dient te blijven naar het model en de overige bezoekers en leden van de site. Voorkom situaties waar je bij het chatten beledigend of grof overkomt. Het is ook niet toegestaan om de modellen een voorstel te doen om ze in het echt te ontmoeten of op een andere manier te betalen dan met de officiële valuta van Chaturbate. Je kunt ook niet beweren, dat je een moderator, beheerder of medewerker van de website bent. Het is ten strengste verboden en het kan ertoe leiden dat je Chaturbate lidmaatschap wordt geblokkeerd.

Een gouden regel op deze site is dat je absoluut geen gebruik mag maken van de diensten die geboden worden als je jonger dan 18 jaar bent. Wil je een model worden en ben je 16 jaar, dan zul je nog even moeten wachten tot je 18e jaar. De snelheid waarmee het model verdient, is altijd hetzelfde en 1 token is altijd 5 cent waard. Het betekent, dat het model 20 tokens nodig heeft om $ 1 te verdienen. 

Een ideale site om geld te verdienen 

Je staat er misschien niet bij stil, maar Chaturbate behoort wel tot een van de cam sites die je in staat stelt om aardig wat geld te verdienen. Hoeveel je maximaal zal verdienen per maand hangt uiteraard van je eigen inzet af. Vanwege de populariteit van de site en het groot aantal bezoekers van de site zul je gegarandeerd een paar bezoekers en kijkers in je chat kamer krijgen. Echter is dit aantal meestal niet voldoende om een goed salaris te verdienen als model. Je zult hard je best moeten doen om meer mensen te interesseren in je camshows. Je zult als het ware een fanbase moeten bouwen om op die manier gegarandeerd te zijn van een bepaald inkomen aan het einde van de maand. 

Meer informatie vind je hier: Webcam model worden op Chaturbate

Een fanbase bouwen kun je onder andere doen door een fanclub op te zetten. Je fans kunnen een maandelijks abonnement aangaan en in ruil daarvoor krijgen ze toegang tot je agenda, speciale foto’s en filmpjes, die niet leden niet kunnen zien. Er zijn Chaturbate modellen die duizenden Amerikaanse dollars verdienen met deze methode. Behalve een fanclub is het misschien ook handig om jezelf te promoten op sociale media. Dit kun je doen door je schema te delen met je fans en ze alvast warm te maken voor je eerstvolgende cam show door een korte film te plaatsen. Door je aan je schema te houden zul je merken dat op de aangegeven tijdstippen je fans binnen zullen stromen. Houd je je niet aan de aangegeven tijd, dan is de kans groot dat je je fans kwijtraakt. 

Al met al is Chaturbate voor leden wel een ideale manier om te kunnen ontspannen na een lange werkdag of werkweek. Je vindt alle type modellen op deze site en ze zijn gespecialiseerd in verschillende niches. Ben je liefhebbers van anale seks, stripshows of blow jobs? Op deze site kom je zeker aan je trekken.

Nu gratis webcam seks

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden