Chaturbate – Sterktes en zwaktes

Chaturbate – Sterktes en zwaktes

Alles op een rij

Chaturbate – Sterktes en zwaktes
12 november 2020

De meeste webcam liefhebbers zullen het erover eens zijn, dat Chaturbate heden ten dage behoort tot een van de beste cam sites op het internet. Maar is Chaturbate echt ‘goed’? Chaturbate "goed" noemen is in feit niet voldoende, de site is namelijk veel beter dan alle andere cam- sites of sites in dezelfde branche.  Er zijn maar weinig cam-sites, die beter zijn in onder andere het gratis bieden van de naakte webcam shows en meer. In termen van zowel video- als model kwaliteit overtreft Chaturbate ook de naakte live cam-shows van de meeste andere gratis seks chat sites in de branche. De site heeft ook een enorme verzameling camshows van verschillende variëteiten waar een ieder, ongeacht seksuele voorkeur van kan genieten. Hoewel alles gratis is, geeft het kopen van tokens je de macht om te bepalen wat er gebeurt in de cam shows, die je bekijkt.

Chaturbate, een amateur site voor live seks 

Chaturbate is simpelweg een 100% amateur-site voor live seks met cam en biedt gratis shows, die je op je gemak kunt bekijken. Cam-sites zijn een grote markt en er zijn honderden en duizenden sites die allemaal proberen mee te doen. Sinds de lancering van de site is Chaturbate uitgegroeid tot een grote gemeenschap van amateurs, die ofwel zelf uitzenden ofwel regelmatig kijkers zijn. De term Chaturbate is natuurlijk een interpretatie van precies waar cam-sites over gaan: "… het masturberen tijdens het online chatten". Artiesten zijn allemaal amateurs en de site is gratis; wat de artiesten doen, is echter meestal onderhevig aan tips, waarbij de meeste meisjes een doel instellen (vanuit de hele kamer) voordat ze haar publiek tevreden stellen. De shows kunnen behoorlijk heet worden met meisjes, die bereid zijn om speeltjes te gebruiken, te masturberen en veel meer. 

De vele pluspunten overschaduwen de minpunten van de site 

Evenals elke andere cam site heeft ook Chaturbate naast de vele plus punten ook enkele minpunten. Een van de minpunten, welke ook terug te zien is bij andere cam sites, is een goede zoekfunctie. Echter zijn de overige diensten van de site veel beter dan andere cam sites waardoor het niet hebben van een goede zoekfunctie wordt overschaduwd en je eigenlijke bijna vergeet, dat een goede zoekfunctie ontbreekt als je eenmaal de modellen voorgeschoteld krijgt. 

Sinds de oprichting in 2011 is Chaturbate onvermurwbaar gebleven om een gratis sekschat site te blijven terwijl het zijn leden nog steeds een fantastische gebruikerservaring biedt. Meteen als je de site betreedt, zie je een overzicht van hete naakte webcam meisjes, transgenders en mannen, die de voorpagina vullen, en bijna allemaal verbazingwekkend mooi zijn. Dit zal je waarschijnlijk volledig afleiden van het verwaarloosbare aantal advertenties (een aan de rechterkant van de pagina en een aan de onderkant), en geeft je een goed idee van wat er in de cam-kamers gebeurt. 

Alles is echter niet perfect, omdat Chaturbate niet de gebruikelijke functie heeft waarmee je een voorvertoning van een camshow kunt bekijken door er met je cursor overheen te bewegen. In plaats daarvan vernieuwt Chaturbate de pagina automatisch elke 30 seconden om de zaken up-to-date te houden. Het is zeker niet ideaal, maar gezien de snelheid waarop de cam-site naakte live cam-shows laadt, blijkt dit nooit een probleem te zijn voor de bezoekers van deze site. 

Veel modellen taggen zichzelf, maar werkt dat wel als zoekfunctie? 

De zoekfunctie deed het echter. Net als veel andere gratis seks chat sites gebruikt Chaturbate het tagsysteem, wat hen veel werk bespaart door alles zelf te categoriseren door de modellen het voor hen te laten doen. Alle cam-modellen op de site kunnen zichzelf taggen met de categorieën, die relevant zijn voor hun show om beter zichtbaar te worden voor leden, die op zoek zijn naar een specifieke cam show. Helaas, net als bij andere cam-sites die deze functie gebruiken, is het niet gereguleerd en werkt het dus niet echt. Veel modellen taggen zichzelf met categorieën, die niet relevant zijn voor hun show, alleen om het aantal weergaven te vergroten.

Dit probleem wordt enigszins verholpen door de hoofd tags van Chaturbate en het filter "Geavanceerde opties" bovenaan de startpagina van de site en de hoofdcategorieën onderaan. Over het algemeen ervaren bezoekers van de site het doorzoeken van de seks chats op zoek naar iets specifieks meer als een genot dan een ergernis. Chaturbate's enorme hoeveelheid geweldige camshows zorgen ervoor, dat zelfs als je wat tijd moet besteden aan het zoeken naar je favoriete modellen, het niet langer dan een minuut duurt, en de modellen die je zult vinden zullen zeker aan je behoeften en je eisen voldoen.  

Sterktes en zwaktes

Enkele van de sterke punten van Chaturbate zijn de vele cam shows welke in HD uitgezonden worden, een goede variëteit aan camshows en modellen, de vele modellen die adembenemend mooi zijn en advertenties die onopvallend zijn en waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van pop- ups door de site. De meeste gebruikers ervaren en zien het niet makkelijk kunnen instellen van de cam 2 cam functie en het niet vertonen van videovoorbeelden van de chatrooms als zwaktes van de site. 

Conclusie 

Ongeachte de kleine minpunten dan wel zwaktes van de site blijft Chaturbate een van de best cam sites in de camming industrie. Gebruikers krijgen de mogelijkheid om geheel gratis, snel en eenvoudig de mooiste modellen veelal naakt te bezichtigen. In de meeste gevallen worden de gebruikers getrakteerd om een spannende vibrator show, stripshow en weer in andere gevallen een echte live seks show. De site is niet alleen bestemd voor mannen, maar ook voor vrouwen, en gays. De meeste gebruikers krijgen er geen genoeg van en blijven steeds weer terugkomen om te genieten van de diensten van de site, de vele succesverhalen van de site liegen er dan ook niet om.

Nu gratis webcam seks

Reacties

beste , ik woon in antwerpen en chaturbate is errrrrgtraag sinds een paar dagen ??? hoekomt dat en zal dat nog veranderen ?

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden