Chaturbate voor plezier

en het ontdekken van je seksualiteit 

Chaturbate voor plezier
21 september 2020

Chaturbate is een unieke camsite en een manier om plezier te hebben, je seksualiteit te ontdekken en ook nog eens een inkomen te verdienen, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. Veel modellen vullen hun normale inkomen aan of vervangen hun fulltime baan volledig door model te worden van Chaturbate en spannende camshows te hosten. Terwijl je op de camera zit, kun je tips, ook wel ‘tokens’ genoemd, ontvangen van fans in je cam/chat kamer. Bovendien kun je extra tokens van gebruikers ontvangen door privéshows aan te bieden, spionageshows aan te bieden, een fanclub op te zetten en foto's en video's te verkopen via je biopagina. Tokens worden in contanten omgezet tegen een tarief van $ 0,05 per stuk. Je kunt dus simpel en comfortabel van huis uit geld verdienen, anderen seksueel bevredigen en voor jezelf veel plezier beleven. 

Jij hebt de regie in handen 

Op Chaturbate heb je als model de regie in handen. Jij bent dus de baas tijdens camsessies en of shows. Als model ben je ook je eigen baas want je kunt dit werk vergelijken met een eigen klein bedrijf welke gerund wordt van huis uit. Je hebt controle over je uren, dus je kunt ofwel een vast schema hebben, waardoor fans kunnen bijhouden wanneer je weer online bent, of je kunt tussen de boodschappen of andere verantwoordelijkheden door een cam show hebben en meer. Op elk moment van de dag kun je dus geld verdienen en stoute plezierige momenten beleven op Chaturbate en ook nog eens geld verdienen. Gebruikers houden ervan om cam modellen te verwennen en sturen vaak items van hun verlanglijst, vooral op verjaardagen en feestdagen.

Chaturbate, een goed alternatief 

Wil je als gebruiker niet alleen genieten van de spannende cam shows, maar ben je zelf ook op zoek naar een extra verdienste en lijkt het je interessant om zelf als model camshows te geven op Chaturbate? Dan kun je je vandaag nog aanmelden als model en aan de slag gaan met het geven van spannende cam shows. Op basis van je inzet kun je binnen een dag of in een maand aardig wat geld verdienen. Sommige modellen verdienen genoeg geld op deze site, dat ze zelfs bereid zijn om hun baan op te zeggen. Je hoeft dan geen geld meer te verspillen aan vervoer naar het werk, je bepaalt je eigen werktijden en je kunt simpel van huis uit werken. Een ideale baan dus voor alleenstaanden, huismoeders en eigenlijk een ieder, die van huis uit extra geld wil verdienen. 

Een van de zaken waar je zeker rekening mee moet houden als je van plan bent van huis uit te werken is de ruimte in het huis waar je van plan bent live te gaan. Ga altijd voor jezelf na als de ruimte geschikt is om live te gaan of een cam show te geven voor duizenden fans.  Indien nodig is het altijd raadzaam om je ruimte camshowvriendelijk in te richten, een leuke bank of bed aan te schaffen en uiteraard een goede webcam met microfoon om live te kunnen gaan. 

Nog geen model? Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden