Hoe krijg je meer Chaturbate kijkers?

Hoe krijg je meer Chaturbate kijkers?

9 februari 2017

Zonder je Chaturbate kijkers zou niemand tokens tippen. En ook al kunnen sommige webcam modellen heel succesvol zijn met een kleiner publiek, hebben anderen een groter aantal nodig om echt te kunnen slagen als een webcam model op Chaturbate. Maar de eerste vraag is: hoe krijg je deze kijkers in eerste instantie?

Nog geen model? Klik dan hier!

Hoe krijg je je eerste Chaturbate kijkers?

Dit is waarom we Chaturbate leuk vinden. Je hoeft niet veel moeite te doen om kijkers te krijgen. Je moet gewoon broadcasten en je krijgt de viewers automatisch; ook al heb je je vandaag aangemeld! Chaturbate geeft een ieder gelijke kansen. En dit brengt ons dus op de tweede vraag: hoe behoud ik de bestaande viewers terwijl ik steeds meer nieuwe binnenkrijg?

Hoe krijg je MEER kijkers?

Een paar kijkers binnenkrijgen is niet moeilijk, maar het behouden van die kijkers en deze maken tot je regelmatig publiek is uitdagend. Er zijn verschillende tactieken en stijlen die iemand kan gebruiken voor succes – die gebaseerd zijn op gender, status, etniciteit, nationaliteit, karakter, leeftijd en uiterlijk.

Help, wat ik ook doe, ik krijg weinig kijkers?!

chaturbate kijkers

Sommige mensen raden je aan om een social media account aan te maken zoals Twitter voor je Chaturbate Netwerk. Maar dat werkt vast niet voor iedereen! We hebben broadcasters gezien van wie het Twitter logo zo ongeveer hun camera blokkeert en toch hebben ze maar een klein aantal kijkers. Het voornaamste dat je moet doen is je kijkers plagen. Bijvoorbeeld, als je gelooft dat je sexy voeten hebt en je waardeert mensen met een voetfetisj, dan kun je ze plagen met je voeten. Hoe meer je plaagt, hoe meer volgers je krijgt. Je volgers op Chaturbate zijn de grote bijdragers aan jouw succes sinds ze een publiek aan je kunnen garanderen zodra je online komt. Maar als je dat probeert en het toch niet lukt, dan zit je jammer genoeg aan de minder gelukkige kant in één van de categorieën hieronder.

Broadcasters met minder geluk

Jammer genoeg zijn sommige broadcasters minder gelukkig dan de ander. We noemen dit ‘minder gelukkig’ omdat het probleem ontstaan door een factor waarop de broadcaster geen invloed kan uitoefenen. Iedere broadcaster die aan deze minder gelukkige kant zit, zal het moeilijker hebben. Een aantal van deze categorieën zijn:

1. Gender: Vrouwen hebben een hogere kans van slagen op Chaturbate dan mannen. Dit is eigenlijk vanzelfsprekend; de reden hiertoe is dat er meer heteroseksuele mannen opzoek zijn naar virtuele seksuele bevrediging dan vrouwen, op Chaturbate.

2. Status: Als je zichtbare fysieke beperkingen hebt of bijvoorbeeld tatoeages of piercings, kan het voorkomen dat je niet in de smaak valt, behalve bij hen die een fetisj hebben voor deze factoren. Het beweren dat of misschien ook echt drinken of roken bij een broadcast kan van invloed zijn op de hoeveelheid kijkers bij je show. (Het drinken –van alcohol- voor een live broadcast is verboden door Chaturbate).

3. Etniciteit: Het is jammer dat iemands etniciteit, waar dan ook, nog steeds een rol kan spelen in het succes. En dit komt nogal veel voor bij Chaturbate maar dit wordt door de kijkers gedaan, buiten de schuld van Chaturbate zelf. Veel Chaturbate kijkers kiezen liever voor een bepaalde (geliefde) etniciteit en als je daarbuiten valt, dan heb je jammer genoeg geen geluk.

4. Nationaliteit: Dit is bijna hetzelfde als etniciteit maar in sommige gevallen kan iemand de nationaliteit nog verbergen. Maar toch zullen sommige van de gebruikers, die letten op de nationaliteit, nooit kiezen voor een broadcaster waarvan de nationaliteit verborgen is. Onze observatie wijst uit dat de meeste broadcasters die hun nationaliteit schuil houden afkomstig zijn van Oost-Europa en Arabië. Veel Russen en Arabieren proberen hun nationaliteit te verbergen om zodoende te claimen dat ze uit Europa komen. We hebben het gevoel dat ze dit doen omdat de meeste kijkers voorkeur geven aan West-Europeanen en Amerikanen. Maar dit is niet officieel geverifieerd. En ook als je Engels niet goed genoeg is (praten of schrijven), zal je niet in de smaak vallen bij vele kijkers.

5. Leeftijd: Vele Chaturbate kijkers hebben een voorkeur als het op leeftijd aankomt; kom je op een bepaald moment buiten deze leeftijdsschaal? Nou, dan heb je pech.

6. Uiterlijk: Een zeker mate van schoonheid wordt door Chaturbate kijkers vereist. Dit betekent dat als jij niet kan voldoen aan die eisen (welke kunnen variëren van de vorm van je hoofd, neus, oren etc.) dat je dan pech hebt. De grootte van je bil, borsten etc. zullen veel uitmaken voor gebruikers. Heb je neppe borsten? Dan zal je of heel erg succesvol of juist heel erg falend zijn; afhankelijk van de smaak van de kijkers. Soms is het goed om deze tegenslagen te negeren omdat mensen hun smaak over tijd kan gaan veranderen. Als je weet dat een van deze lastige categorieen op jou van toepassing zijn betekend het niet direct dat je het nooit zal maken op Chaturbate. Wees zelfverzekerd. Dit is het belangrijkste als wilt slagen als webcam model. Met grotere inzet en toewijding aan broadcasting, kun je slagen en succesvoller zijn dan vele anderen. En als je niet oppast stijg je dan zelfs uit boven alle “voorkeur” broadcasters van het publiek.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden