Bescherming van je Chaturbate account

17 mei 2017

Beschermen van mijn account; hoe doe ik dat?

Het beschermen van je Chaturbate account is van essentieel belang. Er zijn vele boosdoeners die cruciale informatie van je willen om zo aan je geld te komen. Voor extra beveiliging kun je je account beschermen met de “2-step verification”. Andere stappen om je account te beschermen:

  • Als je op een link klikt uit iemand’s Bio die je een scherm geeft waarmee je moet inloggen, log dan nooit in. Als je inlogt krijgen ze je gegevens. Rapporteer dit onmiddellijk.
  • Gebruik nooit 1 wachtwoord voor verschillende belangrijke accounts.
  • Gebruik een combinatie van nummers, hoofd- en kleine letters in je wachtwoord. Probeer ook een minimum van 10 letters of nummers te hebben in je wachtwoord.
  • Verander je wachtwoord iedere 10 weken.
  • Gebruik alleen je eigen PC/Laptop om in te loggen in je account. Log ook nooit in wanneer je verbonden bent met een publiekelijke hotspot of WIFI connectie.
  • Laat je browser nooit toe om je inlog gegevens op te slaan.
  • Gebruik geen namen van familie, vrienden of huisdieren in je wachtwoord. Ook geen bestaande woorden uit het woordenboek.
  • Verstuur gevoelige informatie nooit via een HTTP of FTP connectie. Maak gebruik van HTTPS of SFTP connecties die stukken veiliger zijn.

Wat is de “2-step Verification”?

bescherm je chaturbate accountDit is een extra bescherming die je aangeboden krijgt door Chaturbate, zodat er geverifieerd kan worden dat jij daadwerkelijk de eigenaar van een account bent wanneer je wilt inloggen. Hierdoor wordt het moeilijk gemaakt voor hackers om binnen te komen. Deze verificatie vraagt je een verificatie code bij het inloggen. De code kun je middels een SMS, telefoon of via een mobiele software ontvangen. Je kunt je laten registreren op een van de 6 volgende manieren: Je kunt je hier registreren voor deze verificatie.

Wat is de ‘Security Center’?

meer bescherming chaturbate account Chaturbate heeft een security center waar je terecht kan voor alle informatie over de veiligheid en beveiliging van je account. Er zijn 3 hoofd vormen van beveiliging te weten: email, wachtwoord en 2 Step verification. Je kunt via het “settings & privacy” tab naar de security center of klik hier.

Welke security apparaten kan ik gebruiken kan ik gebruiken met Chaturbate?

De 2-step verification kun je gebruiken met de volgende apparaten:

nog meer bescherming chaturbate account

Yubikey apparaten Chaturbate

Yubikey apparaten worden allemaal door Chaturbate gesteund en je kunt hier de verschillende Yubikey apparaten bekijken

Naar Gratis Webcams