Gemakkelijk Tokens kopen!

Gemakkelijk Tokens kopen!

Gemakkelijk Tokens kopen!
23 juni 2020

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Chaturbate heb je tokens nodig. Je kunt met je tokens genieten van bijvoorbeeld een spannende camshow of fooitjes geven aan je favoriete cammer. Tokens kun je kopen door in te loggen op de site en te klikken op het tabje ‘meer ophalen’ of door in de chatroom van de cammer te klikken op de link "Meer tokens ophalen". Deze optie zie je terug onder de cam van de cammer. Je zou ook kunnen klikken op het tabje ‘Tip verzenden’ en dan vervolgens op de link "Aankoop tokens" die in het pop up venster tevoorschijn komt. 

Tokens kun je op verschillende manieren kopen. Je kunt tokens aanschaffen middels een creditkaart, debetkaart, overschrijving, bitcoins, postwissel, gecertificeerde cheque en vele andere methodes. Afhankelijk van je locatie zijn er maximaal 37 alternatieve betalingsmethoden beschikbaar. Wil je weten welke betaalmethode beschikbaar is op jouw locatie? Dan kun je kiezen voor ‘tijdvak’ als betaaloptie en in het dropdown- menu een toepasselijke betaalmethode, die op jouw locatie wordt aangeboden. 

De token-pakketten van Chaturbate kun je op elk moment van de dag aanschaffen. Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een tokenpakket, dat hoger is dan het pakket dat voor jouw beschikbaar is, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van deze site. 

Bij het kopen van tokens via een gecertificeerde cheque of postwissel, kun je elk gewenst bedrag kopen (MIN $ 160,00). Het gekochte bedrag wordt bijgeschreven op basis van USD $ 0,08 per token. Een aankoop van $ 350,00 zou bijvoorbeeld resulteren in 4.375 tokens, die op jouw account worden bijgeschreven.

Aankopen via creditcard of bankpas

Het gebruik van een creditcard of bankpas is de gemakkelijkste en snelste manier om tokens op Chaturbate te kopen. Wanneer je op 'Meer ophalen' klikt in het vak naast je tokenbedrag terwijl je bent ingelogd, zie je dat creditcard de eerste optie is. De site accepteert Visa, MasterCard, Discover en American Express.

Aankopen via bankoverschrijving

De minimumaankoop voor overboekingen is USD 250,00. Alle aankopen worden bijgeschreven op basis van USD $ 0,08 per token. Neem contact op met de klantenservice voor de laatste informatie over overboekingen. Ook dit ontvangen bedrag wordt bijgeschreven op $ 0,08 per token. Een aankoop van $ 350,00 zou dan bijvoorbeeld resulteren in 4.375 tokens, die op het account zijn bijgeschreven.

Bitcoin

Je kunt ook tokens met bitcoin kopen door naar "Meer ophalen" -tokens te gaan in de rechterbovenhoek van het startscherm. Kies de optie "bitcoin", voer het aantal tokens in, dat je wilt kopen (minimaal 1.250 tokens) en ga verder met de volgende stap. Daar scan je de QR-code op het tabblad "Scannen" met je Bitpay-app of stuur je bitcoin naar het ingevulde adres op het tabblad "Kopiëren".

Aankopen via postwissel of gecertificeerde cheque

Als je tokens wil kopen middels een gecertificeerde (door de bank uitgegeven) cheque of postwissel, dan kun je je betaling sturen naar MultiMedia LLC via onderstaande gegevens.  

            Multi Media LLC
            123 SE 3rd Ave # 497
            Miami, FL 33131

Zorg ervoor, dat je e-mail- en gebruikersnaaminformatie zijn ingesloten of genoteerd op de memoregel van de cheque. Gecertificeerde cheques en postwissels worden alleen geaccepteerd in USD $. Het minimumbedrag is $ 160,00.
 
Chaturbate accepteert momenteel echter geen persoonlijke cheques. Controleer de aangeboden betalingsmethoden. Als je geen methode kunt vinden, die aan je behoeften voldoet, neem dan contact op met de klantenservice van de site. 

Nu gratis webcam seks

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden