Ja ik wil camgirl worden!

Ja ik wil camgirl worden!

16 december 2019

werken op chaturbateDus je denkt erover om de grote stap te zetten en je te begeven in de wereld van de adult cam? 'Hoe word ik een webcamgirl' begint op dit moment een behoorlijk populaire zoekterm te worden. De industrie groeit steeds meer met vrouwen (mannen en koppels) die op zoek zijn naar de vrijheid om thuis te werken. 

Dus waar moet je rekening mee houden voordat je je aanmeld bij Chaturbate? Hier is onze top 5 die je moet overwegen voordat je aan de slag gaat.

1 Vertrouwen in jezelf

Camgirls moeten comfortabel in hun vel zitten, fantasierijk zijn en willen entertainen! Lichaamsvertrouwen is de sleutel - en dat betekent niet dat je een victoria secret model hoeft te zijn om te kunnen slagen! Klanten die camgirls komen bekijken, houden van verschillende activiteiten, fetishes en uiterlijkheden. Twijfel dus niet aan jezelf! Seksueel vertrouwen en origineel zijn met je sexy ideeën is wat ervoor zorgt dat klanten naar je zullen terugkomen.

2 Er is niets technisch of ingewikkeld aan

Je hoeft niet beperkt te zijn tot het gebruik van een desktopcomputer om uit te kunnen webcammen! Je hebt de vrijheid om een ​​computer, laptop, tablet of mobiele telefoon te gebruiken om op cams te werken. Het enige dat je hoeft te doen, is ervoor zorgen dat je cam-stream en internetsnelheid van goede kwaliteit zijn en dat geldt in Nederland eigenlijk voor zo goed als iedereen! 

3 Je bent je eigen baas

Het klinkt als een cliché, maar echt alles is mogelijk als het gaat om je potentiële inkomsten die je met webcamseks kunt verdienen! Je persoonlijkheid en enthousiasme zorgen ervoor dat klanten alleen voor jou terugkomen! Regelmatige inkomsten komen voort uit toewijding - consequent inloggen, moeite doen voor je uiterlijk en gastvrij zijn voor alle klanten, oud en nieuw! In contact treden met je fans is super belangrijk. Lijk je verveeld, dan kan je garanderen dat ze naar iemand anders overgaan! Webcammodel zijn gaat over pronken met je seksualiteit, openstaan ​​voor fantasieën en klanten laten genieten.  

4 Je hoeft nooit iets te doen waar je jezelf niet prettig bij voelt

Je persoonlijkheid en enthousiasme zorgen ervoor dat klanten terug blijven komen. Er zijn een paar dingen die je niet wilt doen op cams en dat is prima - je moet nooit iets doen waar je je niet prettig bij voelt. Je profiel moet echter laten zien wat je klanten wilt bieden en elke keer je best doen, staat garant voor een goed inkomen!

5 Laat zien wie je bent!

Het gaat erom hoe je jezelf promoot! Je wil dat potentiële fans zich geïnspireerd en opgewonden voelen om te tippen voor je shows, en dit betekent dat je moeite moet doen om te laten zien wie je bent, anders gaan ze naar een ander cammodel. Hierbij kun je goed gebruik maken van de volgende promotie middelen. Sociale media is werkt hier perfect voor. Gebruik bijvoorbeel Twitter voor Foto's van goede kwaliteit. Klanten zijn erg visueel, dus je wilt ervoor zorgen dat je genoeg goede foto's van jezelf hebt. Ook kun je door middel van Videoteasers nieuw klanten werven! Dit is slechts een korte introductie waarin je jezelf op een plagende manier laat zien. Maar uiteindelijk zijn woorden erg belangrijk! Maak wat je klanten aanbiedt heel duidelijk in je profiel! Gebruik je toys, verkleed je je, geniet je van rollenspellen en fantasieën? Zo ja, vertel het hen! Sommige klanten hebben specifieke smaken, dus wees niet bang om open te zijn en laat ze weten wat jou ook boeit.

Nog geen model? Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden