Het kopen van Chaturbate tokens

Het kopen van Chaturbate tokens

en eventuele problemen, die zich kunnen voordoen

Het kopen van Chaturbate tokens
27 augustus 2020

Hoe kan ik tokens kopen met cryptocurrency?

Bij Chaturbate is het uiteraard mogelijk om tokens te kopen met cryptocurrency. Je kunt je aankoop doen door te gaan naar 'Meer ophalen' tokens in de rechterbovenhoek van de pagina. Kies dan vervolgens de optie "cryptocurrency", voer het aantal tokens in dat je wilt kopen, minimaal 100 tokens en ga verder met de volgende stap. Je dient vervolgens de QR-code te scannen op het tabblad "Scannen" met je portemonnee-app of je stuurt de juiste hoeveelheid cryptocurrency naar het ingevulde adres op het tabblad "Kopiëren".

Hoe snel krijg ik mijn tokens nadat ik met cryptocurrency heb gekocht?

Veel personen vragen zich af hoe snel ze hun tokens zullen ontvangen welke ze hebben aangekocht met cryptocurrency. Je ontvangt je tokens na een succesvolle aankoop met cryptocurrency kort na bevestiging. Als je merkt, dat je tokens na aankoop veel tijd nodig hebben om te worden gecrediteerd, neem dan contact op met de klantenservice van de site.

Hoe controleer ik mijn cryptocurrency-facturen?

Je kunt je cryptocurrency-facturen bekijken door te klikken op de volgende link: https://chaturbate.com/tipping/coin_invoices/. De status "Vervallen" betekent dat je binnen de toegewezen tijdsperiode geen betalingen hebt verricht en dus geen factuur hebt. De status "Credited" betekent dat je tokens met succes zijn gekocht en op je account zijn bijgeschreven.

Waarom wordt mijn creditcard geweigerd?

Naast de mogelijkheid om met cryptocurrency te betalen, kun je uiteraard ook middels een creditcard je betalingen verrichten. Je kunt een foutmelding krijgen bij het betalen omdat de processor van de site je kaart op dat moment weigert. De kaart werkt mogelijk morgen of over een paar dagen, dus is het raadzaam om het op een later tijdstip wederom te proberen of een andere kaart te gebruiken. Uiteraard kun je ook de andere betaalopties bekijken en uitproberen op de pagina 'Aankoopmunten'. Je kunt ook tokens kopens zonder een creditcard. Je kunt via bankoverschrijving, postwissel en middels een gecertificeerde cheque betalen.

Hoe wijzig ik mijn geregistreerde kaart?

Gebruikers hebben op Chaturbate ook de mogelijkheid om hun creditcard nummer te wijzigen. Om je geregistreerde creditcard te wijzigen, ga je naar meer tokens kopen en in de plaats van "Creditcard in het bestand van Chaturbate" te selecteren, selecteer je "Creditcard". Wanneer je je nieuwe kaart invoert en tokens koopt, vervangt deze de bestaande "Creditcard in het bestand van de site", zodat je die optie kunt gebruiken voor toekomstige aankopen.

Hoe verhoog ik mijn bestedingslimiet?

Alle rekeningen zijn beperkt over het aantal transacties, dat ze binnen een bepaalde periode kunnen uitvoeren. Als dit het geval is met je account, bereik je mogelijk een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse limiet. Je kunt proberen om op een later tijdstip opnieuw tokens te kopen of je bestedingslimieten te verhogen. Om je bestedingslimiet met een creditcard te verhogen, kun je het volgende e-mailen naar de Chaturbate support afdeling.

  • een foto van het ingevulde, met de hand ondertekende autorisatieformulier
  • een foto van het identiteitsbewijs met foto van de kaarthouder

Gebruikers ontvangen een bonus van 200 tokens voor de initiële verhoging van de bestedingslimiet.

Nu gratis webcam seks

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden