Alles wat je moet weten over de tokens van Chaturbate

Alles wat je moet weten over de tokens van Chaturbate

4 juni 2020

Prijzen van de Chaturbate tokens 

Op Chaturbate komen tokens goed van pas. Je kunt er onder andere live shows mee volgen of een fooitje geven aan een cammer. De prijzen van de token-pakketten van Chaturbate zien er als volgt uit: 

 • 100 tokens voor $ 10,99
 • 200 tokens voor $ 20,99 (5% bonus)
 • 500 tokens voor $ 44,99 (22% bonus)
 • 750 tokens voor $ 62,99 (31% bonus)
 • 1000 tokens voor $ 79,99 (37% bonus)
 • 1255 tokens voor $ 99,99 (38% bonus)
 • 2025 tokens voor $ 159,99 (39% bonus)

Als je tokens koopt via een overboeking, cheque of postwissel, kun je elk bedrag van meer dan $ 159,99 kopen, dat wordt gecrediteerd op $ 0,08 per token. Een aankoop van $ 350,00 levert je bijvoorbeeld 4.375 tokens op.

Hoe verstuur ik een offline tip?

Offline tips kun je naar elke camgirl of camboy sturen, die tokens kan accepteren. Dit kun je doen door op de groene knop 'Tip verzenden' te klikken als je een cammer een fooi wilt sturen. De cammer zal deze tip dan zien in de "Token Stats" als ze de volgende keer online komen.

Hoe kan ik tokens omzetten in contant geld?

tokens chaturbateOm tokens om te zetten moet je in je "Token Stats" tabblad zijn. Een paar manieren om er te komen zijn onder meer door te klikken op het tokenbedrag welke te zien is in de rechterbovenhoek van de pagina en door te gaan naar het tabje ‘mijn profiel’. Je kunt ook naar "Broadcast Yourself" gaan om vervolgens naar het tabblad "Token Stats" te gaan. Om de betaling van tokenconversies te verwerken, moet je het formulier op http://chaturbate.com/affiliates/payoutinfo/ volledig invullen. 

Op Chaturbate kun je gebruik maken van de volgende betaalmethoden: 

 • Cheque verzonden per post
 • ePayService
 • ePayments
 • Directe storting (alleen VS)
 • Betaling via overschrijving
 • Betaling door Paxum
 • Betaling via Bitcoin

$ 50,00 is het minimum dat je moet verdienen om uitbetaald te kunnen worden. Betalingstermijnen zijn van de (1e-15e) en (16e-30e) van elke maand. Betalingen worden verzonden binnen zeven dagen na het einde van de betalingsperiode.

Dagelijkse uitbetalingen worden van maandag tot en met vrijdagochtend om 01:00 uur MST verwerkt. Ze zijn beschikbaar voor Amerikaanse cammers, die al twee uitbetalingen hebben ontvangen van Chaturbate en internationale cammers, die al vier uitbetalingen hebben ontvangen.

Hoe verhoog ik mijn bestedingslimiet?

Alle rekeningen zijn beperkt over het aantal transacties, dat ze binnen een bepaalde periode kunnen uitvoeren. Als dit het geval is met je account, bereik je mogelijk een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse limiet. Je kunt op een later tijdstip proberen opnieuw tokens te kopen of je bestedingslimieten hier te verhogen.

E-mail het volgende naar Chaturbate Support om je bestedingslimieten met een creditcard te verhogen:

 1. een foto van het ingevulde, met de hand ondertekende autorisatieformulier (de site accepteert geen digitaal ondertekende autorisatieformulieren)
 2. een foto van het identiteitsbewijs met foto van de kaarthouder

Gebruikers ontvangen een bonus van 200 tokens voor de initiële verhoging van de bestedingslimiet. Neem contact met de beheerders van de site op als je na het verhogen een andere bestedingslimiet hebt bereikt.

Hoe vaak worden betalingen verzonden?

Houd er rekening mee, dat er een minimumbedrag vereist is om een ​​uitbetaling te krijgen, de meeste methoden beginnen bij een minimum van $ 50,00. Betalingstermijnen zijn van de (1e-15e) en (16e-31e) van elke maand en worden verzonden binnen 7 dagen na het einde van de betaalperiode.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden