Chaturbate model rating, de beoordeling van modellen

Chaturbate model rating, de beoordeling van modellen

21 februari 2017

chaturbate model ratingBeoordeling van modellen op Chaturbate noemt men ook wel Chaturbate model rating en dat is een score die wordt toegediend aan een model op basis van kijkers die gestemd/beoordeeld hebben. Alleen een kijker die een model in de afgelopen 24 uur getipped heeft, kan het desbetreffende model beoordelen binnen die 24 uur tijdslimiet.

Het effect van de Chaturbate model rating op modellen

Er is nog geen bevestiging dat Chaturbate deze beoordeling gebruikt als een factor die bepalend is voor de volgorde van de modellen op de eerste pagina. Maar wat wel bekend is, is dat wanneer een model een score beneden 65% heeft, dat er automatisch een waarschuwing verschijnt bij de kijkers die zo een model willen tippen. Sommige modellen proberen daarom hun beoordeling te verbergen maar kijkers kunnen nog steeds erachter komen welke modellen een slechte beoordeling hebben door de stappen hieronder te volgen.

Hoe je erachter kunt komen als een model een lage beoordeling heeft wanneer ze deze optie verborgen hebben

Een model kan de zichtbare Chaturbate model rating op het scherm verbergen, maar kijkers kunnen het model nog steeds beoordelen en/of te weten komen als hij/zij ‘goed’ is in termen van de ratings. Om hierachter te komen moet je klikken op de groene “Send Tip” knop. Wanneer een model een score heeft die kleiner is dan 65%, zal je een rode waarschuwing krijgen waarop staat: Warning: This room has a low satisfaction rating. TIP AT YOUR OWN RISK! Ook al hebben modellen hun zichtbare score verborgen, je zult de waarschuwing krijgen zolang mensen een “duimpje omlaag” geven en het model minder dan 65% heeft als score. Het is geen goed idee om een model met een slechte beoordeling te tippen omdat je zo een model op die manier kan aanmoedigen om de slechte dingen te blijven doen of om kijkers voor de gek te houden. Als je sexy modellen met hoge standaarden wilt bekijken en niet in aanraking wilt komen met frauduleuze modellen dan moet je dus goed opletten op de waarschuwingen.

Nu gratis webcam seks

Reacties

hoi,

leuke en informatieve site !
bedankt voor de goede adviezenhttps://nl.chaturbate.com/p/julia_bimbo_cd/?tab=bio

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden