Chaturbate Tags

Waarvoor worden deze tags gebruikt?  

Chaturbate Tags
8 december 2020

Personen, die vaker de website van Chaturbate bezoeken zullen merken, dat de modellen steeds vaker gebruik maken van tags. Je zult je wel afvragen waarom de modellen gebruik maken van tags als ze besluiten online te gaan om onder andere een show neer te zetten voor de aanwezige fans. Tags zijn niet nieuw op internet. Je treft ze op verschillende fotosites en je kunt ze ook vinden op Chaturbate.  Op deze site mogen de modellen zelf de beschikbare tags uitproberen. Hierdoor komen ze precies te weten welke tags goed zijn om hun niche en fetisjen in hun chatrooms te beschrijven. Tags zijn eigenlijk ‘stukjes’ tekst, die een model kan gebruiken in de onderwerpregel van hun chatrooms. Voor elke tekst plaatst men het hekjes # teken. Het wordt afgebakend door een spatie, dus je kunt geen "# Aziatische meisjes" hebben. Chaturbate neemt alleen het woord voor de spatie, bijvoorbeeld wat #Aziatisch betekent. Je kunt dus in plaats van categorieën camera's, die te algemeen of niet populair zijn, het best gebruik maken van tags. 

Wat is de functie van een tag? 

Modellen kunnen hun niche en specialiteiten in het Chaturbate-systeem specificeren met behulp van specifieke tags. Ze kunnen zoveel tags als ze maar willen hanteren in de onderwerpregel van de chatroom, zolang het niet te onhandig is en onleesbaar wordt. Kijkers kunnen een aantal tags vinden net onder de menubalk bovenaan. Je kunt het in feite behandelen als een categoriepagina met vrije tekst camera's. #tits #lovense #squirt zijn er een paar om op te noemen. Zoek voor een volledige lijst met tags naar de "meer tags" onder de menubalk aan de rechterkant. Als je op een van deze tags klikt, bijvoorbeeld #Asian, worden gefilterde thumbnails van chatrooms van het huidige "Chatroom-tabblad" weergegeven. Als je bijvoorbeeld het tabblad "Koppel" hebt gekozen en je klikt ook op de tag "voeten". Dan krijg je chatrooms te zien van stellen met voeten als tags. Klik op de "verwijder filter" bovenaan om de tag-filter te verwijderen en terug te keren naar de standaardweergave van het huidige tabblad. Kijk rechts van de lijst met tags voor een volledige lijst met tags. Je ziet "meer tags" net onder je token saldo. Klik erop en je ziet meer dan twintig verschillende pagina's met gebruikte tags.

Hoe werkt het Chaturbate hashtag-systeem?

Het hashtag-systeem van Chaturbate neemt de meest populaire tags, die op de site worden gebruikt en plaatst ze boven de chatrooms. Klik op de tags om andere omroepen te vinden, die ze tijdens hun show gebruiken. Je kunt ook tags selecteren door op de knop Tags in de koptekst te klikken. De prioriteit wordt bepaald door het aantal omroepen dat dezelfde hashtag gebruikt en ze worden vermeld in de context van het type kamer waarin de kijker zich bevindt, Je kunt dan denken aan vrouw, man, trans en stel.

Welke zijn de meest gebruikte en populairste tags? 

Als je op Chaturbate bent zul je merken, dat de interactieve seksspeeltjes zoals Lovense Lush en Ohmibod nummer 1 en 3 bezetten van de top 10 meest gebruikte tags. Sperma shows worden sowieso ook vaak geassocieerd met speeltjes. Je kunt echter enorme concurrentie ondervinden met andere cam modellen als je tags als #klaarkomen met #Lovense #ohmibod #cum show gebruikt. Door als model de juiste tags te gebruiken kun je voldoende kijkers voor je shows genereren. In dit geval is de kans groot, dat als je tags als #klaarkomen met #lovense #anal #squirt en #cum met #lovense gebruikt, je een groot aantal kijkers zal hebben op Chaturbate. 

Welke zijn de minst gebruikte tags op Chaturbate? 

Hoe kun je een groot aantal bezoekers aantrekken als model? Moet je een strategie kiezen waarbij je speciale tags selecteert om meer bezoekers aan te trekken, maar wil je ook tegelijkertijd met je tags minder competitief zijn? Je zou dan het best kunnen kiezen voor tags als #blondje geeft #pijpbeurt & #deepthroat #pijpen #spugen op #bigdick in #panty. 

Deze niches hebben maar heel weinig modellen te bieden, dus het publiek heeft mogelijk minder keuze. Kun je een van deze aanbieden en deze fetish liefhebbers krijgen? Dan wordt je misschien meer beloond dan het aanbieden van de gebruikelijke dingen, die iedereen aanbiedt. 

Voordelen van tags

Het gebruiken van tags op Chaturbate brengt uiteraard heel wat voordelen met zich mee. Je krijgt in één oogopslag een indruk van hoeveel modellen deze niches hebben. Je kunt gewoon de zoekfunctie in je browser gebruiken, bijvoorbeeld door Ctrl-F in te klikken, en je kunt snel zoeken naar uw niche of bepaalde trefwoorden waarnaar je op zoek bent. Bijvoorbeeld 'fatass', 'cumonface' en meer. 

Elke hashtag is aanklikbaar. Klik op de tag en er komt een nieuw tabblad op je scherm tevoorschijn met alle modellen, die die hashtag gebruiken. Het is erg handig om je keuzes te beperken. Deze functie is niet langer nieuw op Chaturbate. In feite zijn er andere cam-sites,  die hetzelfde concept hebben gekopieerd. 

Resumerend 

Op Chaturbate komt het gebruik van tags zowel de modellen als gebruikers goed van pas. Als model kun je tags gebruiken om een groter publiek aan te trekken voor je cam pagina. Dat zal er ook voor zorgen, dat je veel meer inkomsten kan genereren. Het is uiteraard wel van belang om je tags te selecteren. Gebruik geen tags welke door eenieder gebruikt worden, maar probeer unieke tags te plaatsen op je webcam pagina. Je zal ook veel meer gaan verdienen dan je andere collega’s, die steeds weer dezelfde tags gebruiken. Voor gebruikers komt het gebruik van tags ook goed van pas omdat zij op basis van de tags hun favoriete modellen erbij kunnen halen. Ben je op zoek naar een model, dat bijvoorbeeld een squirt show zal geven, klaarkomen show of een borsten show dan kun je de tags welke betrekking hebben op deze onderwerpen opzoeken en daarop klikken. Je zult dan een overzicht krijgen van alle modellen, die bereid zijn dergelijke shows neer te zetten.

Nu gratis webcam seks

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden