Chaturbate Tokens kopen en betaalmiddelen

Chaturbate Tokens kopen en betaalmiddelen

Hoe gaat het in zijn werk?

Chaturbate Tokens kopen en betaalmiddelen
12 januari 2017

Wat zijn Chaturbate tokens en kopen hoe gaat dat precies?

Met tokens kun je heel wat. Als jij zelf naar een broadcaster kijkt kun je die tippen met Chaturbate tokens. Ook als die in een privé broadcast gaat kun je met tokens binnenkomen of je kunt een ticket kopen. Daar gebeurt meestal meer. Je kunt als de broadcaster zelf ook tokens ontvangen.

profiel chaturbate tokens

Wil je meer tokens kopen dan kun je dat door te klikken op “get more” in de tekst-box waar de hoeveelheid tokens wordt aangegeven wanneer je bent ingelogd.

chaturbate tokens kopen

Of je gaat in een broadcaster’s kamer en je klikt op ‘get more tokens’ of klik op ‘send tip’ en daarna ‘purchase tokens’. Chaturbate tokens kopen kan verder met de volgende methoden:

  • Creditcard
  • Debitcard
  • PayPal
  • Wire Transfer
  • Money Order
  • Certified Check
Meer weten over de waardes van tokens? Lees hier dan meer: Chaturbate tokens, wat is precies de waarde en wat kosten ze?

Chaturbate bied meer dan 35 betaalmanieren. Kies daarom voor “Epoch” als betaalmethode en kijk welke het best voor jou is. Paypal zal niet werken in de volgende landen:

chaturbate paypal landen

Waarom wordt mijn creditcard niet geaccepteerd?

Het kan soms voorkomen dat de processor van Chaturbate de Creditcard niet kan verwerken. Probeer het daarom later of over een paar dagen weer. Als het toch niet lukt, probeer het dan met een andere kaart of laat jouw creditcard checken bij je bank.

Hoe krijg ik een terugbetaling op mijn tokens?

Wil je de tokens weer inruilen voor je geld, dan kun je bellen naar de Billing Support op (877) 338-7068 of stuur ze een email hier. Zet je gebruikersnaam erbij wanneer je een mail stuurt naar Chaturbate.

Chaturbate tokens kopen, hoe verhoog ik mijn verbruikerslimiet?

Alle profielen zijn gebonden aan een limitatie als het komt op het aantal transacties dat gemaakt wordt in een bepaalde periode. Dat kan zijn een dagelijkse-, wekelijkse-, of maandelijkse limiet. Om je limiet te verhogen kun je een mail sturen naar Chaturbate met het volgende erin:

  • Een foto van de ondertekende Autorisatie Form.
  • Een foto van de voor- en achterkant van je creditcard. (alle nummers verbergen behalve de laatste 4.
  • Een foto van de ID van de eigenaar van de creditcard.

Gebruikers krijgen een 200-token bonus bij het verhogen van de limiet. En wil je het weer eens verhogen, dan moet je wel 3 maanden wachten.

Nu gratis webcam seks

Reacties

wat staat er exact op mijn rekening overzicht. Gaat mijn vriendin dit opvallen?

Ja, kan je chaturbate premium kopen zonder credit card?

Hallo
Waarom ik niet betalen om een maand lid te worden net als op de manier ik tokens kan kopen.
Bijvoorbeeld via ideel regiobank?
Mvg Bas

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden