De Chaturbate basisregels

Lees ze door!

De Chaturbate basisregels
8 september 2020

De meeste mensen hebben wel eens gehoord van camsites waar een ieder terecht kan voor spannende stripshows, seks shows en meer. Chaturbate behoort tot een van de meest populaire camsites welke er tot nu toe bestaat. Uiteraard zijn er net als bij andere camsites ook basisregels welke je in acht dient te nemen op Chaturbate. Deze basisregels dien je zeker in acht te nemen als je van plan bent te Chaturbaten.

Wees niet vulgair

Als je op zoek bent naar rare dingen zoals kak, plassen en braaksel, dan ben je bij Chaturbate absoluut niet op het juiste adres. Er is geen excuus voor en Chaturbate heeft een nultolerantie-aanpak, die zeer serieus genomen wordt door de beheerders van de site. Het gaat in deze om een camsite waar je de modellen zal zien strippen, waar ze seks hebben met hun partner of met meerdere mannen en vrouwen en waar ze zichzelf bevredigen. Vulgaire zaken zoals poep en plasseks of strip shows zal je niet terug zien op deze site.

Geen site welke drugs gebruik aanmoedigt

Als je van hard-drugs of andere drugs typen houdt en je begint dat te gebruiken tijdens een cam show, dan ga je eruit gezet worden door de beheerders van de site. Ja, dat geldt ook voor het simpelweg live op de cam roken van wiet. Als je cocaïne probeert te snuiven of dope op de camera schiet, zal je binnen de kortste keren geweerd worden van de site. Er is 100% geen kans, dat je ooit terug wordt gelaten op de site, je IP- adres wordt opgeslagen en verbannen.

Geen nabootsing van rechtshandhaving

Of je nu een echte politieagent bent of niet, je kunt tijdens het gebruik van Chaturbate geen uniformen voor openbare diensten dragen. De site kan in ernstige juridische problemen komen als je dat van plan bent en daarom is het verboden dergelijke kledingstukken aan te doen. Dus die hete politie-outfit, die je van plan was aan te doen, vergeet het maar, het gaat niet gebeuren. Speel politie en dief ergens anders.

Alle gebruikers moeten volwassen zijn

Hier kom je niet onder uit, evenals alle andere volwassen camsites dien je op Chaturbate zeer zeker 18 jaar of ouder te zien, wil je gebruik maken van de diensten van de site. Als je geen 18 bent en je probeert te cammen op Chaturbate of de site als consument te gebruiken, dan word je hierop afgestraft.

Geen spam

Als je betrapt wordt op het spammen van de profielpagina's of een van de modellen, dan word je razendsnel eruit gegooid. Ervan uitgaande, dat je bereid bent om gepersonaliseerde berichten naar mensen te sturen, zou het goed moeten komen, maar het is niet de bedoeling, dat je algemene spam berichten stuurt naar een grote groep modellen of gebruikers van de site.

Geen discriminatie en wees correct

Op Chaturbate is het onder geen beding toegestaan om taal te gebruiken, die racistisch of hatelijk is jegens leden of camgirls / -jongens. Als je dat doet, word je sneller verbannen van de site dan je je zelfs maar kunt voorstellen.

Al met al kan Chaturbate heel leuk en ontspannen voor je worden als je alle basis regels in acht neemt, correct en respectvol blijft tegenover anderen op de site.

Nog geen model? Klik dan hier!

Reacties

hoe poost ik mijn onlyfan pagina enzo toe aan de chat

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden