Ja ik wil ook geld verdienen als camgirl!

Ja ik wil ook geld verdienen als camgirl!

1 november 2018

Inhoudsopgave

model worden op chaturbateAls je hier bent omdat je online geld wilt verdienen met een minimale investering, ben je op de juiste plek. Sites met webcam modellen, zowel mannelijk als vrouwelijk, worden steeds groter en groter. Steeds meer mensen kijken naar webcam modellen op websites, en dat brengt elke dag veel geld op voor de camgirls.

Je hebt waarschijnlijk een aantal van deze webcam sites online bezocht en je zou kunnen denken: "O, arme meiden / jongens, ze presteren voor hun webcams voor weinig geld omdat ze slaven zijn ofzo….” Nou bekijk het maar! Die webcam modellen verdienen elke dag 200-10.000 euro, ja, 3-5 cijfers per dag!

Als je geïnteresseerd bent hier in, blijf de artikelen lezen op deze site. Ik zal je uitleggen hoe je een van deze webcam modellen wordt. Hoe je meer geld kunt verdienen als webcammodel en hoe je met je webcam nu geld kunt verdienen.

Webcam-model vereisten

Niet iedereen kan een webcam model worden, en ik zal je uitleggen waarom. Het is namelijk zo dat er beplaalde landen zijn waar camsites niet mee samenwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan corrupte landen in Afrika of landen waarbij niet met zekerheid kan worden vastgesteld of het model dat zich aanmeldt, wel boven de 18 is. Voor Nederland en België zijn dit echter geen problemen.

Nog geen model? Klik dan hier!

Hierbij geef ik je een lijst met de vereisten: Als je aan al deze eisen voldoet, kun je beginnen met werken op één van de grootste en bekendste camsites, Chaturbate.

Je moet een goed sociaal onderlegde man of vrouw zijn en ouder zijn dan 18 jaar. Het gaat immers om de interactie tussen jou en de klanten.

Je moet een gescande afbeelding van een geldig rijbewijs, paspoort of ander wettelijk bewijs van leeftijd hebben. (18)

Je hebt een computer of laptop nodig.

Je moet een hogere snelheid internetverbinding hebben (wat gelukkig geldt voor iedereen in Nederland)

Een goede kwaliteit WEBCAM en MICROPHONE. Je kunt de beste webcams en microfoons vinden die je kunt gebruiken voor deze methode op bijvoorbeeld Amazon of een computerwinkel in de buurt. Lees hier meer over webcams

De lijst is dus niet erg lang en je kunt snel aan de slag. Je kunt uren werken die je zelf kiest. Je hoeft je huis niet uit en je kunt ook vaak bij een camsite een training krijgen van ervaren webcam modellen als je het aanvraagt.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden