Betaald worden op Chaturbate

Betaald worden op Chaturbate

Betaald worden op Chaturbate
7 november 2023

Als je een camgirl or camboy op Chaturbate wordt, word je de baas van je eigen bedrijf aan huis. Deze unieke kans stelt je in staat om zelf je uren te bepalen, waardoor je de flexibiliteit hebt om een regelmatig schema aan te houden of het te gebruiken als een handige uitlaatklep voor wat extra inkomen.

Verdiensten

De uitbetalingspercentages liggen ergens tussen 55% en 60%. Als omroeper kun je tips ontvangen van kijkers in je kamer, bekend als 'tokens'. Deze tokens zijn een vorm van virtuele valuta die kunnen worden omgezet in geld tegen een koers van $0,05 per stuk. 

Betaalmethoden

Chaturbate begrijpt het belang van handige betaalmethoden. Ze bieden broadcasters verschillende opties om hun zuurverdiende inkomsten te ontvangen:

 • Cheque per post
 • ACH (alleen VS)
 • Overschrijving
 • Paxum
 • Skrill
 • Bitcoin
 • Canada EFT
 • CosmoPayment

Bovendien zijn er dagelijkse uitbetalingen beschikbaar voor gekwalificeerde webcam modellen.

Geen model? Meld je nu gelijk aan!

Dagelijkse uitbetalingen

Chaturbate biedt een dagelijks uitbetalingsprogramma voor broadcasters die sneller toegang willen tot hun inkomsten.

Om in aanmerking te komen voor dagelijkse uitbetalingen:

 • Nederlandse (en andere Europese) camgirls en camboys: Moeten 4 normale uitbetalingen hebben ontvangen.

Als je nog niet aan deze kwalificaties voldoet, kun je contact opnemen met support om te kijken of je in aanmerking komt.

Dagelijkse uitbetalingen zijn beschikbaar nadat je je tokens hebt omgezet. Je ziet het "Beschikbare Bedrag" in je account en je kunt een dagelijkse uitbetaling aanvragen.

 • Verwerking van dagelijkse uitbetalingen: Dagelijkse uitbetalingen worden elke werkdag verwerkt.
 • Betaalmethoden: De kosten voor een dagelijkse uitbetaling zijn $3.95, en worden slechts eenmaal per dag in rekening gebracht.
 • Minimum Bedrag: Het minimumbedrag dat vereist is voor dagelijkse uitbetalingen varieert afhankelijk van de betalingsmethode die je kiest.

Betalingsinstellingen wijzigen

Chaturbate begrijpt dat omstandigheden kunnen veranderen, dus ze maken het gemakkelijk voor je om je betalingsgegevens bij te werken. Ga naar de pagina Uitbetalingsinfo om de nodige wijzigingen aan te brengen.

Meer informatie vind je hier: Webcam model worden op Chaturbate

Betalingen ontvangen als model

Het ontvangen van je inkomsten op Chaturbate is een eenvoudig proces, maar er zijn een paar belangrijke details waar je rekening mee moet houden.

Minimum bedrag voor uitbetaling

Het is belangrijk om op te merken dat er een minimum bedrag nodig is om een uitbetaling te initiëren, meestal vanaf $50. Als je dit minimum niet bereikt binnen een uitbetalingsperiode, word je saldo doorgeschoven naar de volgende uitbetalingsperiode totdat je de drempel hebt bereikt.

Betalingsperiodes

Uitbetalingsperiodes op Chaturbate zijn twee keer per maand, van de 1e tot de 15e en van de 16e tot de 31e.

 • Inkomsten van de 1e tot de 15e: Betalingen worden verstuurd in de 1e betaalperiode van de maand en worden meestal binnen 7 werkdagen na de 15e verwerkt.
 • Inkomsten van de 16e tot de 31e: Betalingen worden verstuurd in de 2e betaalperiode van de maand en worden meestal binnen 7 werkdagen na de 31e verwerkt.

Veel voorkomende redenen voor vertraagde betalingen

Als je je uitbetaling niet hebt ontvangen zoals verwacht, zijn hier enkele veelvoorkomende redenen:

Minimum uitbetaling niet bereikt: Zorg ervoor dat je aan de minimum uitbetaling hebt voldaan.

Lees verder: Chaturbate shows

Reacties

Hi! Ik vroeg me af wat de beste uitbetalingsmanier is voor voor chaturbate modellen. Ik ben als sinds de zomer bezig met mijn vriend als webcam koppel, maar het lukt niet met al die verschillende uitbetaald manieren. Hebben jullie tips??

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden