Extra informatie over uitbetalen op Chaturbate

Extra informatie over uitbetalen op Chaturbate

17 mei 2017

Hoe vaak worden (uit)betalingen gedaan?

Om een uitbetaling te krijgen van Chaturbate moet je eerst een minimum van $50.00 hebben op je Chaturbate account. De perioden voor uitbetaling zijn: (tussen 1 en 15e) en (tussen de 16e en 31ste) van iedere maand. De betalingen worden binnen 7 dagen verstuurd.

Directe stortingen (Direct Deposit payment method)

Deze methode van betaling is alleen beschikbaar binnen de Verenigde Staten van Amerika. Er zijn geen kosten verbonden aan deze manier van betaling. Je kunt overstappen naar deze methode door deze link te volgen: http://chaturbate.com/affiliates/payoutinfo/ Als je overstapt naar deze methode heeft Chaturbate de volgende informatie van je nodig: Bank naam Account type bij de bank Rekening nummer Routing nummer Voor de juiste informatie is het verstandig dit te achterhalen bij de bank zelf.

Hoe link ik mijn FirstChoicePay card?

FirstChoice wordt niet meer gebruikt, maar in het verleden ging het als volgt: Om deze kaart te linken moet je de volgende stappen volgen: Ga naar: http://www.chaturbate.com/affiliates/payoutinfo/ Kies voor FirstChoicePay (voorheen Payoneer) van de drop-down menu naast “payment method”. betaald worden op chaturbate Vul het formulier in Je FirstChoicePay informatie kun je hier invullen.

Hoe kom ik aan Daily Payouts?

Ga naar “Broadcast Yourself” en klik op “Token Stats”. Vul in hoeveel je wilt uitcashen en kies vervolgens voor “Convert to Cash”. Hierna wordt je gebracht naar de “Stats” pagina waar je ziet hoeveel $ je hebt omgezet door tokens te converteren. Kies dan voor “Submit Request” om de daily payout te krijgen. Manier 2: Ga naar: http://chaturbate.com/affiliates/stats/ en onder de “Request Daily Payout” tab kies je voor “Submit Request”.

Nog geen model? Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden