Veelgestelde vragen, ofwel FAQ

Veelgestelde vragen, ofwel FAQ

31 oktober 2017

faq om model te wordenAls mensen even zouden stoppen om steeds online naar baanadvertenties te zoeken, en in plaats daarvan het woord 'porn' op Google zocht, zou men versteld staan van de hoeveelheid websites die de focus leggen op seksualiteit; in alle vormen. Men kan filmpjes bekijken, een afspraak maken met een man/vrouw zodat je het in je eigen huis kan hebben, of je kunt vanuit je huis live streamen naar je computer hoe modellen op hun webcam een show houden. En als je voor een privé show betaalt, kun je met hen praten, vragen stellen en zelfs opdrachten geven; bijna alles, alles voor jouw plezier. Deze cam sites zijn onlangs populair geworden door het gemak, het comfort en de anonimiteit die zowel voor de cam performer als de klant wordt aangeboden en vanwege de hoeveel geld dat een performer kan maken. Hierbij een overzicht van belangrijke en veelgestelde vragen:

Kan iemand dit doen om geld te verdienen?

Ja.

Wil er wel iemand naar mij kijken en daar geld voor betalen?

Absoluut!

Hoeveel geld kan een nieuwe performer gemiddeld verdienen?

Dit hangt er echt vanaf. Sommige modellen werken in hun vrije tijd, en voor sommigen is dit een fulltime baan. Modellen verdienen gewoonlijk tussen $ 2- $ 5 per minuut, dus van daaruit is het een eenvoudige som.

Is het aantal kijkers gelijk aan geld?

Absoluut. Het draait allemaal om het verkeer naar een profielpagina. Camsite proberen te helpen door modellen weer te geven die online zijn, hoger in de lijst te plaatsen. Uiteindelijk gaat het om conversie: een bepaald percentage kijkers zal worden omgezet naar klanten, dus hoe meer kijkers, hoe hoger de verkoop.

Hoe moet ik er uit zien als ik een cam performer wil zijn?

Er is echt geen ideaal beeld, omdat verschillende klanten verschillende dingen verkiezen. Voor klanten is deze dienst een ontsnapping van de realiteit in fantasie, en iedereen's fantasie is anders. Het beste advies is dat je je als camgirl richt op een niche die je comfortabel laat zijn en daarop blijft concentreren.

Wat kan ik doen om meer kijkers te krijgen?

Blijf vaker online, vraag klanten positieve recensies achter te laten, meld je aan bij zoveel mogelijk directory sites, gebruik social media en dan zal het verkeer steeds meer worden.

Zou je dit aan iedereen aanbevelen en waarom?

Iedereen met toewijding en hardwerkende ethiek zal succesvol zijn. Net als bij elk ander bedrijf vereist dezelfde hoeveelheid werk en inzet. Voor veel mensen is dit gewoon erg leuk om te doen.

Wat kan ik doen om een om beetje anoniem te blijven, zodat niemand mij op straat zou herkennen?

Het beschermen van je identiteit is belangrijk. Gebruik nooit jouw echte naam in een profiel. Laat de klanten je nooit rechtstreeks betalen, gebruik altijd een tussenpersoon om jouw identiteit schuil te houden. Geef ook nooit je persoonlijke e-mailadres, telefoonnummers, enz. Aan het einde van de dag is er een kans dat je herkend wordt. Wees gewoon bewust hiervan en zorg ervoor dat het je goed zit, voordat je een cam performer wordt.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden