Vraag en antwoord met een Chaturbate model

Vraag en antwoord met een Chaturbate model

1 november 2018

vraag en antwoord modelWat is een webcam model, ook wel camgirl genoemd?

Een entertainer in de adult industrie die werkt vanuit de privacy van zijn/haar eigen huis met behulp van een computer met high speed internet en een webcam. Het enige dat de persoon hoeft te doen is inloggen op de cam site naar keuze en interactie hebben met de klanten. Een cam model is een onafhankelijke contractant, stelt een eigen schema op, is eigen baas en speelt volgens de eigen regels.

Naaktheid is niet noodzakelijkerwijs een vereiste, maar het helpt wel. Het is mogelijk om geld te verdienen in zo een bedrijf ook al ben je volledig gekleed. Je moet er echter rekening mee houden dat het als een adutl baan wordt beschouwd, en de meeste klanten willen het model naakt zien. Van een webcammodel wordt nooit verwacht dat ze alles 100% comfortabel vindt.

Waarom ben je een webcam model geworden?

Geld. Het meest voor de hand liggende voordeel voor dit soort werk is het geld. Adult modellen worden mooi betaald, en webcam modellen zijn daar geen uitzondering op. De gemiddelde uitbetaling voor de eerste keer cammen bedraagt ​​tussen de 20 en 40 euro per uur. Ik was zeer sceptisch over recensies die aangaven dat webcam modellen 400 euro per dag kunnen verdienen. Maar met gemotiveerd en regelmatig werken heb ik echter geconstateerd dat dit bedrag eigenlijk prima haalbaar is.

Nog geen model? Klik dan hier!

Tijd is ook een belangrijke factor. Ik werk meestal 3 uur per dag. Ik neem een ​​dagje vrij wanneer ik daar behoefte aan heb. Soms wordt dat dagje een maand, want de realiteit is, dat dit werk erg veel vrijheid biedt. Dit soort werk komt met het geschenk dat extra tijd heet. Mijn belangrijkste reden om een ​​webcammodel te zijn, is de extra tijd die ik nu heb. Ik wilde genoeg uren in mijn dagen hebben om dingen te doen die ik leuk en belangrijk vind. Bij mijn vorige baan kwamen die in in conflict met de "normale" werktijden.

Zijn er nog andere dingen die meespelen bij je keus?

Grote Vertrouwens Boost. Toen ik begon te cammen was ik ongelooflijk nerveus. Wat zullen mensen op het internet over mij zeggen? Wat zullen ze denken? Ben ik goed / mooi / charmant / slim genoeg om dit werk te doen? Ik heb dit van zo veel modellen gehoord. Klanten houden van hun webcam modellen! Ondanks dat ik af en toe een belediging krijg, voel ik me zoveel lekkerder in mijn vel zitten! Deze baan is geweldig.De baan is wat je ervan maakt, en je krijgt eruit wat je erin zet. Ik weet dat het een cliché is, maar bij camgirls zijn is het een feit. Je ontmoet zoveel verschillende soorten mensen met zo veel verschillende interesses en fetisjes. Die klanten leer je ook persoonlijk kennen, omdat mensen ook persoonlijk kunnen belonen.

Het kan toch niet alleen maar rozegeur en maneschijn zijn?

Je hebt gelijk, dat is het niet. Als webcam model is het hard werken. Uiteindelijk moet je je eigen voor- en nadelen afwegen. Ik heb een overzicht gemaakt van 5 nadeeltjes voor je om te overwegen:

  1. Als je nog een kantoorbaan er naast hebt, dan kan het uitkomen dat je naakt op internet te vinden bent.
  2. Je moet jouw eigen belastingen betalen, je bent immers ondernemer.
  3. Er is een sociale stigma om mee te doen als je om die shit geeft.
  4. Sommige mensen zijn gewoon onbeleefd.
  5. We hebben allemaal trage en snelle dagen. Dit is een evenwicht. Soms gaat het een dagje minder of heb je geen zin. Dat neemt niet weg dat er soms dagen bij zijn die voldoende verdienen voor een hele maand.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden