Redenen om model te worden bij Chaturbate

Redenen om model te worden bij Chaturbate

En veel geld te verdienen!

Redenen om model te worden bij Chaturbate
2 september 2022

Chaturbate is een erotische cam site, die door de jaren heen behoorlijk gegroeid is. Waar de site voorheen bekend stond als normale cam site, wordt het vandaag aan de dag gezien als een van de grootste en populairste cam sites allertijden. Deze cam site bestaat aan de ene kant uit een groot aantal modellen en aan de andere kant uit een groot aantal geregistreerde leden. 

Meer weten over Chaturbate? Lees dan hier verder: Chaturbate, wat is het?

Chaturbate heeft zijn populariteit vooral te danken aan het bedrijfsmodel, dat gehanteerd wordt door de beheerders van de site. Je kunt er namelijk terecht voor het bekijken van gratis live cam- seks shows. Dit heeft er voor gezorgd, dat steeds meer personen de site bezoeken om te kunnen genieten van spannende cam shows. En met de optie om tokens naar de cammodellen te sturen om je waardering te laten blijken, is dit zowel voor de kijkers als voor de webcammodellen een geweldige manier om cam shows te ervaren.

Model worden en geld verdienen op Chaturbate 

Een ieder die cam model wil worden is bij Chaturbate op het juiste adres. Het enige wat je nodig hebt om als model shows te geven op deze site is een modellen account, stabiel internet, een goed werkende computer, webcam en microfoon. Een ieder die zich als Chaturbate model wil uitgeven moet wel minimaal 18 jaar oud zijn. Chaturbate laat namelijk geen minderjarige toe op de site .

Meer informatie vind je hier: Webcam model worden op Chaturbate

Als je nog niet zoveel geld op zak hebt kun je in het begin starten met de apparaten, die je op dat moment ter beschikking hebt. Als je al wat hebt verdiend kun je verder investeren in een betere webcam, microfoon en misschien seksspeeltjes. 

Modellenaccount 

Een modellen account aanmaken op Chaturbate is absoluut geen ingewikkeld proces. Je dient alleen te surfen naar de startpagina van de site en aldaar kiezen voor de optie om een modellenaccount aan te maken. Je zult daarbij een online aanmeldformulier te zien krijgen waarin je onder andere een gebruikersnaam, e-mailadres en geboortedatum moet invullen. Na bevestigd te hebben dat je de gebruikersovereenkomst hebt gelezen kun je klikken op de link ‘Ik wil mijn camera nu uitzenden’.

Alvorens je echt kunt beginnen met geld verdienen zal je wel eerst je leeftijd moeten laten verifiëren. Zodra vaststaat dat je 18 jaar of ouder bent kun je meteen aan de slag op deze site met je webcam shows. 

Meer weten over de waardes van tokens? Lees hier dan meer: Chaturbate tokens, wat is precies de waarde en wat kosten ze?

Let wel! Je hoeft niet super knap of sexy te zijn om je aan te kunnen melden bij Chaturbate. Een ieder is hier van harte welkom. Smaken verschillen en modellen zijn op hun eigen manier mooi, sexy en knap. Er zijn gebruikers die je leuk zullen vinden en zullen blijven om je shows te volgen en weer andere zullen een andere model leuk vinden. Probeer altijd de bezoekers die weg van je zijn dusdanig te entertainen, dat ze je blijven bezoeken. Je kunt dat doen door een niche te vinden. Je kunt tijdens je cam shows de focus leggen op bijvoorbeeld iets wat nog niet zoveel gedaan wordt. Sommigen spelen gitaar en zingen een lied en weten daarvoor veel tokens in de wacht te slepen. 

Hoe verdien je als model geld via Chaturbate 

Op Chaturbate zijn er verschillende manieren waarop je geld kunt verdienen. Geld verdien je door tokens te ontvangen van gebruikers voor de shows die je geeft. Alle bezoekers en fans kunnen gratis je chatkamer binnenstappen en genieten van je show. Als ze tokens in hun bezit hebben, dan kunnen ze je belonen voor de aandacht die je ze geeft of voor het feit dat je ingaat om hun verzoekjes. Ze belonen je door je een x- aantal tokens te schenken. Ze kunnen er ook voor kiezen om je tegen betaling te verzoeken hen een privé show of groeps show te geven. Je kunt ook vooraf opgenomen video’s op je profiel plaatsen en deze ten verkoop aanbieden. Je fans kunnen dan ook wanneer je offline bent genieten van je shows door de vooraf opgenomen video’s te kopen. 

Stuur nieuwe klanten vanaf je social media

Je kunt er ook voor kiezen om affiliate (partner) te worden van Chaturbate en op die manier extra geld te verdienen. Als je al een website hebt of via social media, dan kun je, je Chaturbate profiel op je site promoten en geld verdienen aan nieuwe gebruikers, die zich aanmelden voor het afnemen van diensten van Chaturbate. Je krijgt dan een stuk hoger percentage van het bedrag welke de gebruiker uitgeeft op de site.  

Lees hier dan meer: Chaturbate affiliate programma

Er zijn dus verschillende manieren hoe je als model geld kunt verdienen op deze site. Het enige wat je nodig hebt is een modellenaccount en de basis equipment. Heb je dus een werkende computer, camera en microfoon, dan kun je al aan de slag als model. Hoeveel je uiteindelijk verdient als Chaturbate model hangt natuurlijk van je eigen inzet af. Je zult steeds enerzijds moeten werken aan het opbouwen van je fansbase en aan de andere kant aan het behouden van je bestaande fans. Probeer daarom steeds unieke shows neer te zetten voor je bezoekers en fans. Daarnaast kan interactie je helpen om te begrijpen waar je fans naar op zoek zijn. Door daarop in te spelen kun je een groot deel van je bestaande fans behouden en bezoekers tot fans maken. Vergeet niet om je affiliate code te gebruiken. Zo pak je een mooi extra percentage wanneer je nieuwe klanten, bijvoorbeeld via social media naar je cam kamer stuurt!

Ja ik ben er klaar voor om Chaturbate Model te worden!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden