Top Chaturbate model worden

Top Chaturbate model worden

De weg omhoog!

Top Chaturbate model worden
6 september 2022

Cammodel worden op Chaturbate kan een ieder. Het aanmeldproces is absoluut niet ingewikkeld en je hebt enkel basis equipment nodig om aan de slag te gaan als cam model op deze site. Er zijn zowel mannen, vrouwen als trans personen actief als model op deze site en ze zijn allemaal gespecialiseerd in een of meer niches. Het is het streven van vrijwel elk model om ooit eens de top te bereiken. Om dit doel te kunnen realiseren zul je wel heel hard moeten werken. De vraag is natuurlijk wat je allemaal moet doen om top Chaturbate model te worden. In deze blog gaan wij daar nader op in. 

Meer weten over Chaturbate? Lees dan hier verder: Chaturbate, wat is het?

Voorkom het vrijgeven van persoonlijke informatie en werk volgens een vast schema 

Om van start te kunnen gaan als Chaturbate model heb je niet alleen stabiel internet nodig, maar ook een goed werkende computer, webcam en microfoon. Je dient er verder voor te zorgen dat je goed op beeld te zien bent. Het is ook belangrijk dat je tijdens je cam shows het vrijgeven van persoonlijke informatie zoveel als mogelijk probeert te voorkomen. Het vrijgeven van persoonlijke informatie gebeurt niet alleen doordat jij de informatie doorgeeft aan je fans, maar kan ook op een subtiele manier. Voordat je van start gaat met je cam show is het van belang om na te gaan of er geen informatie op de achtergrond te zien is, die van persoonlijke aard is. 

Daarnaast is het ook van belang om consequent te zijn in de tijden waarop je online te zien bent.  Je fans onthouden de tijden waarop je beschikbaar bent en online te bezichtigen bent. Het zou jammer zijn als ze je bijvoorbeeld van 17.00 tot 19.00u online verwachten, maar je plots besluit om op die dag van 8 uur tot 12 uur online te gaan. Je fans zitten namelijk te wachten op je eerstvolgende cam show en kunnen teleurgesteld raken als ze nog langer moeten wachten of je show voor die dag missen. 

Probeer unieke cam shows neer te zetten 

Om de top te kunnen bereiken zul je een grote fanbase moeten opbouwen. Dit kun je alleen door unieke cam shows neer te zetten. Als je je fans elke dag hetzelfde voorschotelt, dan zullen ze op gegeven moment verliezen. Ze zullen dan op zoek gaan naar een model, dat elke keer iets anders te bieden heeft. Probeer dus voor variatie te zorgen tijdens je cam shows. Dit kun je doen door bijvoorbeeld andere kledingstukken te gebruiken, kostuums, en verschillende seksspeeltjes. Door te variëren blijven je cam shows spannend voor je fans. Als je ongebruikelijke verzoeken krijgt, probeer je voorbereiding en equipment dan uit te breiden, zodat je klaar bent om een reeks verzoeken van fans te behandelen, die binnen je limieten vallen. 

Verder dien je ervoor te zorgen, dat je bezoekers en fans niet door hebben dat je een zware dag hebt gehad of dat andere gebruikers beledigende opmerkingen naar je toe hebben gemaakt of je zonder respect hebben behandeld. Focus je tijdens je shows op de aanwezige gasten en fans, kreun als het moet, zorg voor voldoende interactie en laten je gasten de tijd van hun leven hebben tijdens je cam shows. Ze moeten in ieder geval een ervaring opdoen, die ze bij andere modellen niet krijgen. 

Je kunt je fans base verder ook opbouwen door te werken aan je marketing strategie. Je kunt daarbij links gebruiken die leiden naar je sociale media accounts. Het posten van een show schema naar je accounts en het opnemen van je aanwezigheid link trekt cam liefhebbers aan. Dat helpt bij het verkrijgen van naamsbekendheid op de cam site. Als je klaar bent om live te gaan, maak dan een kleine promovideo van je outfit en het speelgoed, dat je beschikbaar hebt, en plaats dan een bericht met je link net voordat (of na) je inlogt. 

Probeer het gebruik van je mobiele telefoon te beperken tot wanneer het echt nodig is. Als je bijvoorbeeld je seksspeeltje moet activeren of je wilt reageren op berichten van je fans, dan kom je er inderdaad niet onderuit om je mobiel te gebruiken tijdens een sessie, maar probeer te vermijden, dat je gesprekken gaat voeren, die niets te maken hebben met je webcam show. 

Weet wat je te bieden hebt 

De meeste modellen specialiseren zich in een bepaalde niche. Als je pretendeert speciale diensten te leveren, dan is het wel van belang dat je weet wat de verwachtingen zijn van fans en bezoekers. Je kunt je gasten bijvoorbeeld niet beloven een anale seks cam show te geven, maar het uiteindelijk slechts te houden op een strip show met kleding aan. Je gasten verwachten, dat je de expert bent en ze willen er zeker van zijn, dat ze hun credits en tijd besteden aan het webcammodel, dat het beste aan hun behoeften kan voldoen. 

Dus als je je specialiseert in een bepaalde niche is het belangrijk dat je begrijpt wat van je verwacht wordt als model. Als je het niet zeker weet, neem dan even de tijd om jezelf te onderwijzen voordat je het als een gespecialiseerde service aanbiedt. Je kunt ook hulp vragen van een collega. Deze zal zeker bereid zijn om je hiermee te helpen. 

Meer informatie vind je hier: Webcam model worden op Chaturbate

Straal rust, vriendelijkheid en gelukkig zijn uit 

Het is verder erg belangrijk dat je volgens een vast schema online komt om shows te geven. Je gasten weten dan precies wanneer je online bent om weer van je shows te kunnen genieten. Als je wat vrije tijd hebt, gebruik dan je tijd om te reageren op e-mails van je fans, blogs te schrijven en deze toe te voegen aan je sociale mediakanalen en veel meer. Je moet verder proberen te voorkomen, dat je er ongelukkig, moe of verveeld uitziet op beeld. Je bezoekers en fans zullen dit snel door hebben. Straal gelukkig zijn uit en dat je aan het genieten bent van je cam shows. Op deze manier zul je meer gasten aantrekken en kun je daarmee ook veel meer verdienen. 

Nog geen model? Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden