Extra geld verdienen bij Chaturbate

Extra geld verdienen bij Chaturbate

28 februari 2017

Als je dit leest is de kans groot dat je al geregistreerd bent als Chaturbate model en nu vraag je je af hoe je aan extra geld kunt komen. Gelukkigerwijs zijn er tal van manieren hoe je je Chaturbate inkomen kunt doen toenemen. Dit artikel gaat niet over wat je moet doen in de chatroom om meer tokens te krijgen; hierover kun je meer lezen in dit artikel. Hier zullen we ons focussen op de dingen die je kunt doen om meer ‘verkeer’ richting jou chatkamer te sturen en hoe je meer omzet kunt genereren.

Nog geen model? Klik dan hier!

Verkoop beeldmateriaal op Chaturbate

chaturbate moviesDe makkelijkste manier om meer geld te maken op Chaturbate is om beeldmateriaal te verkopen. Chaturbate maakt het mogelijk voor modellen om filmpjes te uploaden en een prijskaartje van gratis tot 1000 tokens in te stellen. Je zult niet altijd bezig zijn met een show, maar je materiaal is wel altijd beschikbaar voor de verkoop welke een inkomst genereert binnen Chaturbate. Het geeft kijkers ook een idee van wat je te bieden hebt afhankelijk van wat ze op je filmpjes zien. Gebruik het om jezelf te promoten. Laat zien wat je leuk vindt en wat je bereid bent te doen. Het zorgt er ook voor dat je chatkamer er groter en beter uitziet. Behalve op Chaturbate kun je aanvullend geld verdienen door je beeldmateriaal te uploaden op verschillende amateur foto en film marktsites.

Registreer jezelf voor het “Affiliate Programma”

Als je nog niet geregistreerd bent als een “Affiliate” dan moet je dat zo snel als mogelijk doen en affiliate links gebruiken in plaats van normale links. Met dit programma word je betaald voor alle nieuwe mensen die je introduceert aan de website. Ik zou aanraden om te kiezen voor “revenue-share” met de “pay-per-signup”. De verdeling van omzet zal uiteindelijk een solide extra inkomen generen op lang termijn. Gebruik je affiliate links op alle social media, websites, blogs, model profielen etc.

Voeg Chatroom toe aan je website

Je kunt je chatroom direct toevoegen aan je website. Je kunt het zelfs een stapje verder brengen en het toevoegen aan je Tumblr pagina en iedere andere website die HTML inbeddingen toelaten. Als je nog geen website hebt is het een vereiste om zo snel mogelijk eentje te maken. Het is een effectieve marketing strategie, het is betaalbaar en als je het goed doet zal de website zijn eigen kosten moeten dekken. De inbedding code van je Chatroom kan gevonden worden in de Affiliate afdeling van Chaturbate. Doordat je je chatroom rechtstreeks koppelt aan je website is het nu mogelijk om je website te promoten in plaats van je Chatroom. Nu kun je meer ‘verkeer’ richting je website sturen waardoor er ook minder competitie is. Alles behoort aan jou toe en er zijn geen gerelateerde modellen of zoekfuncties. De website kan ook gedekt worden door andere middelen. Je kunt het gebruiken om al je materiaal weer te geven, je kunt advertenties erop plaatsen en natuurlijk kun ook je je Affiliate links erbij doen.

Marketing via Social Media

chaturbate salesSocial media is heel erg belangrijk. Zorg ervoor dat je, zodra je online gaat, een post plaatst met een link naar je chatroom (of naar de directe inbedding op je website). Maak gebruik van Affiliate links wanneer je een link post naar je chatroom. Als je vaste volgers hebt zullen zij het weten wanneer je online komt. Als je je kunt houden aan een strikt rooster dan kun je posts automatiseren met een stukje online gereedschap genaamd IFTTT (het is 100% gratis). Maar laat het niet automatisch een post plaatsen wanneer je een dagje vrij neemt. Als je je website bouwt in WordPress dan kun je het automatisch posten rechtstreeks via de website doen. Dus, elke keer dat je een post maakt zal het automatisch gestuurd worden naar alle social media netwerken die je erin hebt opgenomen.

Meld je aan voor “Model Directory”/Profiel sites

Er zijn vele Model Directory/camgirl websites. Met deze sites kunnen modellen een bio creëren en het linken naar al hun websites en netwerken. Dit is niet alleen een goede manier om meer mensen naar je website te sturen en om bekendheid te krijgen, maar de links zullen ook je ‘search engine rankings’ verhogen. Organiek verkeer is heel erg belangrijk in deze 18+ branche. Alles dat je kunt helpen met je SEO zal je publiek en zo ook je inkomsten doen vergroten. Maar zorg ervoor dat je pseudoniem of ‘artiestennaam’ hetzelfde is over alle netwerken. Hierdoor kan iemand, die je naam ergens ziet en het vervolgens in Google opzoekt, alle netwerken van je te zien krijgen. Het promoten van je alias is een belangrijk aspect in deze 18+ industrie.

Maak je eigen “whitelabel” Chaturbate

Chaturbate biedt een White label aan voor hun product. Dat betekent dat je de hele website kunt hernoemen en het kan hosten op je eigen domain. Wat zelfs beter is, is dat Chaturbate een ‘revshare’ aanbiedt voor al het verkeer dat naar jouw Whitelabel cam site gaat. Als je niet wilt investeren in een website naam, dan kun je een sub domein op Chaturbate creëren. De Whitelabel laat je uitkiezen of je alleen meisjes, jongens, stellen, transgenders of allemaal wilt laten zien. Als je weet dat je verkeer alleen geïnteresseerd is in een van deze categorieën, dan kun je de site gerichter maken. Met een beetje geluk zullen je klanten cammen met andere mensen op jouw White label als je offline bent. Hierdoor kun je ook weer meer inkomsten generen voor jezelf.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden