Webcam model worden op Chaturbate

Webcam model worden op Chaturbate

Ja dat wil ik!

Webcam model worden op Chaturbate
12 oktober 2021

Chaturbate is een zeer populaire webcam website die het mogelijk maakt voor modellen om betaald te krijgen voor webcam shows. Naast de camshows kun je ook foto's en video's direct vanaf jouw profielpagina verkopen om zo extra geld te verdienen. Wil je je eigen schare fans creëren? Dan heb je ook de mogelijkheid tot het runnen van je eigen fanclub. Het is een zeer flexibele chat site en perfect voor elke nieuwe performer. Aan de slag gaan is gemakkelijk. Je bent zo klaar om je eigen show te starten en erg goed te verdienen!

Meer weten over Chaturbate? Lees dan hier verder: Chaturbate, wat is het?

Hoe word je een Chaturbate webcam model?

Een Chaturbate model worden gaat snel en is zo gepiept. Om je te registreren, vul je gewoon dit formulier in. Je moet jezelf verifiëren om aan te tonen dat je minstens 18 jaar oud bent voordat je kunt beginnen met het verdienen. Zodra je leeftijd is geverifieerd, kan je inloggen en heb je de mogelijkheid om tokens te verdienen. 

Nog steeds geinteresseerd? Lees hier dan meer: Verificatie van de leeftijd van Chaturbate modellen

Hoe krijg je betaald op Chaturbate?

Chaturbate werkt met tokens. Klanten kunnen tokens kopen en over het algemeen zijn ze voor de klant goedkoper naarmate je er meer koopt. Zodra je geverifeerd bent als model kun je beginnen met het verdienen van tokens. Voor de camgirls op Chaturbate hebben de tokens een vaste waarde. Wanneer je 1 token om wilt zetten naar geld (US dollar) dan krijg je er 5 cent voor. Bekijk hier een overzicht.

Wanneer je genoeg tokens hebt verzameld dan wil je natuurlijk dat deze worden uitbetaald. Chaturbate werkt samen met meerdere bedrijven om dit te bewerktstelligen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van:

 • een ewallet, zoals Paxum,
 • maar ook een bank overschrijving is mogelijk
 • of bijvoorbeeld in Bitcoins.
Alle betalingsopties op een rij. Lees hier meer: Uitbetaald worden op Chaturbate 

Kost het geld om een Chaturbate webcam model te worden?

Nee, het is volledig gratis om een Chaturbate model te worden. Je kunt er alleen geld verdienen! Chaturbate werkt namelijk op basis een revenue-sharing systeem. Wanneer een model wordt betaald, zal Chaturbate hun deel van het totaal aftrekken. Chaturbate krijgt alleen betaald wanneer een klant jouw betaald en neemt hun deel direct van de klanten.

Meer weten over de waardes van tokens? Lees hier dan meer: Chaturbate tokens, wat is precies de waarde en wat kosten ze?

Wat heb je nodig om een om Chaturbate webcammodel te worden?

Om aan de slag te gaan met Chaturbate, heb je een paar dingen nodig. Er is een zeer goede kans dat je alles al hebt. Hier is wat je nodig hebt om een Chaturbate cammodel te worden:

 • Computer - Windows of Mac.
 • Webcam - HD heeft sterk de voorkeur, maar een laptop met webcam werkt ook. Als deze niet in HD is, dan is upgraden wel een grote pré!
 • High-Speed Internet - Je internet snelheid moet degelijk zijn. Gelukkig is zo goed als al het internet dat in Nederland wordt aangeboden snel genoeg. Een bekabelde verbinding (niet WIFI) werkt wel beter, maar is niet vereist.
 • Digitale kopie van ID - Je hebt een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto nodig. Deze is nodig om je identiteit en leeftijd bij te houden. Je echte identiteit blijft echter altijd altijd privé.
 • Er zijn een aantal andere dingen die je nodig hebt voor je shows. Denk bijvoorbeeld aan lingerie, speelgoed en alle attributen die nodig zijn om specifieke shows te doen. Maar ook interactieve sex toys zijn erg populair.

 

Je spullen

Computer/ laptop, HD Webcam en snel internet.

 

Je identificatie

Voor aanmelding heb je een kopie van je ID nodig.

 

Weg omhoog

Entertain je bezoekers met een sexy webcam show.

 

Verdien geld!

Niets staat je nog in de weg om goed te verdienen!

 

Chaturbate is voor iedereen!

Het komt best vaak voor, dat cam sites worden gezien als websites waar mannen terecht kunnen voor hete cam shows van vrouwen. De meeste modellen op de camsites zijn dan ook vrouwen. Dit betekend echter niet dat er alleen maar plek is voor vrouwelijke modellen! Er zijn voldoende cam sites waar gebruikers niet alleen terecht kunnen voor cam shows van vrouwelijke modellen, maar ook voor die van mannelijke modellen, trans personen, maar ook voor koppels. Chaturbate is hier absoluut een prachtig voorbeeld van. 

Wie is er dus welkom?

 • vrouwen
 • mannen
 • trans personen
 • koppels of meer*

* Let er wel op dat iedereen die tijdens de show te zien is, zich eerst moet aanmelden als model bij Chaturbate. 

Wil je als man aan de slag? Lees dan hier verder: Tips voor mannelijke Chaturbate modellen 

Aan de slag bij Chaturbate

Inschrijven als Chaturbate webcam model is dus eenvoudig. De eerste stap is het maken van model account. Zodra je account is aangemaakt, moet je het account en je identiteit verifiëren. Maak je geen zorgen, je persoonlijke gegevens altijd privé. Tijdens deze stap zal je een digitale kopie van je identiteitsbewijs moeten uploaden. Je zal ook de modelovereenkomst te zien krijgen. Zodra alle bestanden worden geüpload en je informatie is ingevuld, moet je wachten op een Chaturbate medewerker die handmatig je profiel bekijkt en je gegevens te controleert. Dit is om ervoor te zorgen dat je voldoet aan de leeftijdsgrens van 18 jaar die is vereist voor alle modellen. Zodra je account is goedgekeurd, kun je beginnen met de shows en het verdienen van geld op Chaturbate.

Hoe krijg je als Chaturbate model überhaupt kijkers?

Dit is waarom een ieder dol is op Chaturbate. Je hoeft niet echt veel moeite te doen om kijkers te krijgen. Je hoeft in feite alleen maar uit te zenden en je krijgt meteen een aantal kijkers, zelfs als je net vandaag lid bent geworden van Chaturbate. Deze cam site geeft iedereen een eerlijke kans. Je zult je natuurlijk ook afvragen hoe je kijkers kan behouden en hoe je meer views kan krijgen. 

Hoe krijg je meer kijkers?

Een aantal weergaven krijgen is vrij eenvoudig. Het kan echter een uitdaging zijn om die kijkers ook vast te houden en ze in tot je vaste groep kijkers te veranderen. Hoewel er enigszins verschillende tactieken en stijlen zijn die men kan gebruiken, die grotendeels van elke persoon afhangen, hangt succes op Chaturbate voornamelijk af van geslacht, status, etniciteit, nationaliteit, karakter, leeftijd en uiterlijk. 

Camshow ideetjes

Er zijn technieken die Chaturbate aanbiedt om je kijkers geïnteresseerd te houden in je shows. Zo heb je de mogelijkheid om spelletjes te spelen en gebruik te maken van verschillende bots en apps. Zo kun je bijvoorbeeld galgje spelen of een “gok automaat” gebruiken om je bezoekers te entertainen. 

Daarnaast zijn interactieve sextoys ook erg populair bij Chaturbate bezoekers. Deze kunnen werken op geluid van een fooi en er zijn zelfs opties waarbij de klant op een meer directe manier de besturing kan overnemen. Ideaal om je klanten langer bezig te houden en extra tokens te verdienen.

Meer tips? Kijk hier verder: Cam Show ideetjes voor Chaturbate

Meer geld verdienen

De topprioriteit van een hardwerkend Chaturbate- model is om zoveel als mogelijk tokens te verdienen. Meer tokens betekent ook meer geld voor het model. En natuurlijk hoe meer geld hoe leuker. Het valt niet te ontkennen, dat de meerderheid van de cammeisjes en jongens, die door Chaturbate zijn geverifieerd, er alleen voor het geld zijn. Maar er zijn ook een aantal modellen, die gepassioneerd te werk gaan. Dit is geweldig, maar er alleen zijn voor het geld is ook niet zo een ramp. Je helpt je kijkers tenslotte een orgasme te krijgen middels de geweldige cam shows welke je neerzet. Je zou je ook niet slecht moeten voelen, vooral als je kijkers en fans je terugbetalen met tokens, die je in contanten kunt omzetten. 


Ja ik ben er klaar voor om Chaturbate Model te worden!

Reacties

good

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden