Webcam model worden op Chaturbate

Webcam model worden op Chaturbate

Ja dat wil ik!

Webcam model worden op Chaturbate
22 augustus 2023

Chaturbate is een zeer populaire webcam website die het mogelijk maakt voor modellen om betaald te krijgen voor webcam shows. Naast de camshows kun je ook foto's en video's direct vanaf jouw profielpagina verkopen om zo extra geld te verdienen. Wil je je eigen schare fans creëren? Dan heb je ook de mogelijkheid tot het runnen van je eigen fanclub. Het is een zeer flexibele chat site en perfect voor elke nieuwe performer. Aan de slag gaan is gemakkelijk. Je bent zo klaar om je eigen show te starten en erg goed te verdienen!

Meer weten over Chaturbate? Lees dan hier verder: Chaturbate, wat is het?

Hoe word je een Chaturbate webcam model?

Een Chaturbate model worden gaat snel en is zo gepiept. Om je te registreren, vul je gewoon dit formulier in. Je moet jezelf verifiëren om aan te tonen dat je minstens 18 jaar oud bent voordat je kunt beginnen met het verdienen. Zodra je leeftijd is geverifieerd, kan je inloggen en heb je de mogelijkheid om tokens te verdienen. 

Nog steeds geinteresseerd? Lees hier dan meer: Verificatie van de leeftijd van Chaturbate modellen

Hoe krijg je betaald op Chaturbate?

Chaturbate werkt met tokens. Klanten kunnen tokens kopen en over het algemeen zijn ze voor de klant goedkoper naarmate je er meer koopt. Zodra je geverifeerd bent als model kun je beginnen met het verdienen van tokens. Voor de camgirls op Chaturbate hebben de tokens een vaste waarde. Wanneer je 1 token om wilt zetten naar geld (US dollar) dan krijg je er 5 cent voor. Bekijk hier een overzicht.

Wanneer je genoeg tokens hebt verzameld dan wil je natuurlijk dat deze worden uitbetaald. Chaturbate werkt samen met meerdere bedrijven om dit te bewerktstelligen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van:

 • een ewallet, zoals Paxum,
 • maar ook een bank overschrijving is mogelijk
 • of bijvoorbeeld in Bitcoins.
Alle betalingsopties op een rij. Lees hier meer: Uitbetaald worden op Chaturbate 

Kost het geld om een Chaturbate webcam model te worden?

Nee, het is volledig gratis om een Chaturbate model te worden. Je kunt er alleen geld verdienen! Chaturbate werkt namelijk op basis een revenue-sharing systeem. Wanneer een model wordt betaald, zal Chaturbate hun deel van het totaal aftrekken. Chaturbate krijgt alleen betaald wanneer een klant jouw betaald en neemt hun deel direct van de klanten.

Meer weten over de waardes van tokens? Lees hier dan meer: Chaturbate tokens, wat is precies de waarde en wat kosten ze?

Wat heb je nodig om een om Chaturbate webcammodel te worden?

Om aan de slag te gaan met Chaturbate, heb je een paar dingen nodig. Er is een zeer goede kans dat je alles al hebt. Hier is wat je nodig hebt om een Chaturbate cammodel te worden:

 • Computer - Windows of Mac.
 • Webcam - HD heeft sterk de voorkeur, maar een laptop met webcam werkt ook. Als deze niet in HD is, dan is upgraden wel een grote pré!
 • High-Speed Internet - Je internet snelheid moet degelijk zijn. Gelukkig is zo goed als al het internet dat in Nederland wordt aangeboden snel genoeg. Een bekabelde verbinding (niet WIFI) werkt wel beter, maar is niet vereist.
 • Digitale kopie van ID - Je hebt een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto nodig. Deze is nodig om je identiteit en leeftijd bij te houden. Je echte identiteit blijft echter altijd altijd privé.
 • Er zijn een aantal andere dingen die je nodig hebt voor je shows. Denk bijvoorbeeld aan lingerie, speelgoed en alle attributen die nodig zijn om specifieke shows te doen. Maar ook interactieve sex toys zijn erg populair.

Chaturbate is voor iedereen!

Het komt best vaak voor, dat cam sites worden gezien als websites waar mannen terecht kunnen voor hete cam shows van vrouwen. De meeste modellen op de camsites zijn dan ook vrouwen. Dit betekend echter niet dat er alleen maar plek is voor vrouwelijke modellen! Er zijn voldoende cam sites waar gebruikers niet alleen terecht kunnen voor cam shows van vrouwelijke modellen, maar ook voor die van mannelijke modellen, trans personen, maar ook voor koppels. Chaturbate is hier absoluut een prachtig voorbeeld van. 

Wie is er dus welkom?

 • vrouwen
 • mannen
 • trans personen
 • koppels of meer*

* Let er wel op dat iedereen die tijdens de show te zien is, zich eerst moet aanmelden als model bij Chaturbate. 

Als mannelijk model moet je er rekening mee houden dat je een publiek zult moeten vermaken dat voornamelijk bestaat uit homoseksuele mannen. Wil je geld verdienen dan is het fijn als je ervaringen hebt met dingen die door velen gezien worden als meer homoseksueel van aard. Het kan ook gebeuren dat je berichten krijgt van hetero mannen met homoseksuele verlangens. Wees er dus op voorbereid dat je vragen zal krijgen om handelingen te doen waar je je misschien ongemakkelijk bij voelt. Uiteindelijk is de belangrijkste regel dat jij als model bepaalt hoe ver je gaat en wat je wel en niet voor de camera doet. Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere personen die webcam model zijn.

Wil je als man aan de slag? Lees dan hier verder: Tips voor mannelijke Chaturbate modellen 

Aan de slag bij Chaturbate

Inschrijven als Chaturbate webcam model is dus eenvoudig. De eerste stap is het maken van model account. Zodra je account is aangemaakt, moet je het account en je identiteit verifiëren. Maak je geen zorgen, je persoonlijke gegevens altijd privé. Tijdens deze stap zal je een digitale kopie van je identiteitsbewijs moeten uploaden. Je zal ook de modelovereenkomst te zien krijgen. Zodra alle bestanden worden geüpload en je informatie is ingevuld, moet je wachten op een Chaturbate medewerker die handmatig je profiel bekijkt en je gegevens te controleert. Dit is om ervoor te zorgen dat je voldoet aan de leeftijdsgrens van 18 jaar die is vereist voor alle modellen. Zodra je account is goedgekeurd, kun je beginnen met de shows en het verdienen van geld op Chaturbate.

Tips voor je allereerste Chaturbate show

Een goede voorbereiding is het halve werk. Het voorbereiden van je eerste cam show kan niet alleen spannend zijn, maar kan je ook best nerveus maken. Je weet niet altijd wat je moet zeggen, hoe lang je je show moet houden en welke seksuele entertainment je je kijkers zal bieden. Moet ik uit de kleren of niet? Daar het je eerste keer is kan het best wennen zijn om uit de kleren te gaan. Het is te allen tijde van belang om jezelf te zijn en ervoor te zorgen, dat je niet te nerveus bent en zelfverzekerd overkomt. Blijf wel zoveel mogelijk bij jezelf en leg je focus op je volgers.

Hoe krijg je als Chaturbate model überhaupt kijkers?

Dit is waarom een ieder dol is op Chaturbate. Je hoeft niet echt veel moeite te doen om kijkers te krijgen. Je hoeft in feite alleen maar uit te zenden en je krijgt meteen een aantal kijkers, zelfs als je net vandaag lid bent geworden van Chaturbate. Deze cam site geeft iedereen een eerlijke kans. Je zult je natuurlijk ook afvragen hoe je kijkers kan behouden en hoe je meer views kan krijgen. 

Hoe krijg je meer kijkers?

Een effectieve manier om meer kijkers te trekken en je fanbase te vergroten, is door actief te zijn op sociale netwerken zoals Twitter, Facebook en Instagram. Deze platforms bieden een uitstekende gelegenheid om je fans op de hoogte te houden van je cam shows en hen te laten weten wanneer je online bent. Je kunt ook teasers en sneak previews van je shows delen om ze enthousiast te maken voor wat er gaat komen.

Bovendien kun je via sociale media een persoonlijke band opbouwen met je fans. Je kunt hen laten zien wie je bent buiten je werk op Chaturbate, waardoor ze zich meer verbonden met je voelen. Het delen van persoonlijke foto's en verhalen kan ook helpen om meer volgers te krijgen en je fanbase uit te breiden.

Naast het onderhouden van sociale netwerken, zijn er ook andere strategieën die je kunt gebruiken om je fanbase te vergroten, zoals het bieden van speciale shows en het organiseren van wedstrijden en giveaways. Door je fans speciale behandeling te geven, zullen ze loyaler aan je worden en vaker terugkomen voor meer.

Een andere belangrijke factor voor het opbouwen van een fanbase is consistentie. Door regelmatig en op vaste tijden te streamen, weten je fans wanneer ze je kunnen verwachten en kunnen ze hun agenda erop aanpassen. Consistentie is ook belangrijk voor het aantrekken van nieuwe kijkers, omdat het hen laat zien dat je serieus bent over je werk en dat je betrouwbaar bent.

Hoewel er dus verschillende tactieken en stijlen zijn die je kunt gebruiken zal ook veel van jouw als persoon afhangen. Daarnaast hangt succes op Chaturbate ook af van dingen waar je niet zoveel aan kunt doen, zoals geslacht, etniciteit, nationaliteit, leeftijd en hoe je eruit ziet. 

Camshow ideetjes

Het gaat er uiteindelijk om natuurlijk om je cam sites zo leuk en interessant mogelijk te houden. Hier zijn tal van mogelijkheden voor. Interactieve sextoys zijn erg populair bij Chaturbate bezoekers. Deze kunnen werken op geluid van een fooi en er zijn zelfs opties waarbij de klant op een meer directe manier de besturing kan overnemen. Ideaal om je klanten langer bezig te houden en extra tokens te verdienen.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om camshows te doen met andere modellen. Koppels (man-vrouw, vrouw-vrouw, maar eigenlijk alle combinaties) doen het gewoon super goed. Als je met andere modellen kunt en wil samenwerken kan dit al snel leiden tot een grote toename van inkomsten.

Meer tips? Kijk hier verder: Cam Show ideetjes voor Chaturbate

Apps voor meer tokens

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om spelletjes te spelen en gebruik te maken van verschillende bots en apps. Zo kun je bijvoorbeeld galgje spelen of een “gok automaat” gebruiken om je bezoekers te entertainen. Er zijn verschillende apps die er voor zorgen dat het makkelijker is om je fans te entertainen. Ook zijn er botts die je kunnen helpen met het automatiseren, zodat je je complete focus kunt behouden op je cam show.

Meer geld verdienen

De topprioriteit van een hardwerkend Chaturbate- model is om zoveel als mogelijk tokens te verdienen. Meer tokens betekent ook meer geld voor het model. En natuurlijk hoe meer geld hoe leuker. Het valt niet te ontkennen, dat de meerderheid van de cammeisjes en jongens, die door Chaturbate zijn geverifieerd, er alleen voor het geld zijn. Maar er zijn ook een aantal modellen, die gepassioneerd te werk gaan. Dit is geweldig, maar er alleen zijn voor het geld is ook niet zo een ramp. Je helpt je kijkers tenslotte een orgasme te krijgen middels de geweldige cam shows welke je neerzet. Je zou je ook niet slecht moeten voelen, vooral als je kijkers en fans je terugbetalen met tokens, die je in contanten kunt omzetten. 

Regels op Chaturbate

Bij het verzorgen van een cam show is het absoluut van essentieel belang om ervoor te zorgen dat er nooit een minderjarige in beeld verschijnt. Stel dat je bijvoorbeeld een moeder bent die een cam show presenteert, dan is het van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de ruimte waarin je je bevindt goed afgeschermd is. Het is strikt verboden dat een kind onverwacht op de achtergrond verschijnt om je iets te vragen. Zorg voor gepaste kinderopvang of kies een geschikt moment om online te gaan waarop er geen kans is dat kinderen onverwacht in beeld kunnen komen.

Verder wordt op het platform absoluut geen gebruik van vervalste identiteitsbewijzen getolereerd. Ook is het niet toegestaan om een gebruikersnaam te hanteren of een profielbeschrijving te hebben die als hatelijk, racistisch of lasterlijk kan worden ervaren door andere gebruikers. Het is tevens niet toegestaan om je profiel te gebruiken voor het aanbieden van diensten zoals escortservices. Cam modellen mogen uitsluitend cam shows geven via het platform van de site. Wat ze buiten hun modelleringsactiviteiten doen, zoals prostitutie, is niet relevant en mag op geen enkele wijze tot uiting komen tijdens de cam shows.

Veel (seksuele) handelingen op beeld zijn verder toegestaan, maar niet het volgende:

 • er sprake is van incest
 • seks met dieren
 • het gebruik van drugs (ook het verwijzen daarnaar is uit den boze)
 • er openlijk sprake is van geweld, bloed, marteling, pijn of verstikking.

Daarnaast is het voor bezoekers zelf ook onaangenaam om te constateren dat een opwindende cam show plotseling overschakelt naar een vertoning van uitwerpselen, braaksel of menstruatiebloed, naast de eerder genoemde aspecten.

Het is tevens van groot belang dat je op geen enkele manier bezoekers misleidt. Dit zijn slechts enkele van de regels die strikt moeten worden nageleefd als je een model bent. Er zijn uiteraard nog meer richtlijnen die je kunt vinden in de algemene voorwaarden, die je zorgvuldig moet doornemen voordat je je aanmeldt als model. 

Meer informatie, lees hier verder: Er zijn regels, ook voor modellen

Word een top model op Chaturbate!

Chaturbate is dus voor iedereen. De meeste modellen streven er naar om de top te behalen. Belangrijk daarbij is dat je consitent te werk gaat en blijft bouwen aan nieuwe, leuke en spannede shows neer te zetten. Specialiseer in een niche en verras je fans met leuke en innovatieve ideeen. 

Meer weten? Lees hier verder: Topmodel worden op Chaturbate

Ja ik ben er klaar voor om Chaturbate Model te worden!

Reacties

Van janmeijer

good

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden