Webcam model worden op Chaturbate

Webcam model worden op Chaturbate

Ja dat wil ik!

Webcam model worden op Chaturbate
15 juli 2021

Chaturbate is een zeer populaire webcam website die het mogelijk maakt voor modellen om betaald te krijgen voor webcam shows. Naast de camshows kun je ook foto's en video's direct vanaf jouw profielpagina verkopen om zo extra geld te verdienen. Wil je je eigen schare fans creëren? Dan heb je ook de mogelijkheid tot het runnen van je eigen fanclub. Het is een zeer flexibele chat site en perfect voor elke nieuwe performer. Aan de slag gaan is gemakkelijk. Je bent zo klaar om je eigen show te starten en erg goed te verdienen!

Meer weten over Chaturbate? Lees dan hier verder: Chaturbate, wat is het?

Hoe word je een Chaturbate webcam model?

Een Chaturbate model worden gaat snel en is zo gepiept. Om je te registreren, vul je gewoon dit formulier in. Je moet jezelf verifiëren om aan te tonen dat je minstens 18 jaar oud bent voordat je kunt beginnen met het verdienen. Zodra je leeftijd is geverifieerd, kan je inloggen en heb je de mogelijkheid om tokens te verdienen. 

Nog steeds geinteresseerd? Lees hier dan meer: Verificatie van de leeftijd van Chaturbate modellen

Hoe krijg je betaald op Chaturbate?

Chaturbate werkt met tokens. Klanten kunnen tokens kopen en over het algemeen zijn ze voor de klant goedkoper naarmate je er meer koopt. Zodra je geverifeerd bent als model kun je beginnen met het verdienen van tokens. Voor de camgirls op Chaturbate hebben de tokens een vaste waarde. Wanneer je 1 token om wilt zetten naar geld (US dollar) dan krijg je er 5 cent voor. Bekijk hier een overzicht.

Wanneer je genoeg tokens hebt verzameld dan wil je natuurlijk dat deze worden uitbetaald. Chaturbate werkt samen met meerdere bedrijven om dit te bewerktstelligen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van:

  • een ewallet, zoals Paxum,
  • maar ook een bank overschrijving is mogelijk
  • of bijvoorbeeld in Bitcoins.
Alle betalingsopties op een rij. Lees hier meer: Uitbetaald worden op Chaturbate 

Kost het geld om een Chaturbate webcam model te worden?

Nee, het is volledig gratis om een Chaturbate model te worden. Je kunt er alleen geld verdienen! Chaturbate werkt namelijk op basis een revenue-sharing systeem. Wanneer een model wordt betaald, zal Chaturbate hun deel van het totaal aftrekken. Chaturbate krijgt alleen betaald wanneer een klant jouw betaald en neemt hun deel direct van de klanten.

Meer weten over de waardes van tokens? Lees hier dan meer: Chaturbate tokens, wat is precies de waarde en wat kosten ze?

Ik meld me nu gelijk aan!

Wat heb je nodig om een om Chaturbate webcammodel te worden?

Om aan de slag te gaan met Chaturbate, heb je een paar dingen nodig. Er is een zeer goede kans dat je alles al hebt. Hier is wat je nodig hebt om een Chaturbate cammodel te worden:

  • Computer - Windows of Mac.
  • Webcam - HD heeft sterk de voorkeur, maar een laptop met webcam werkt ook. Als deze niet in HD is, dan is upgraden wel een grote pré!
  • High-Speed Internet - Je internet snelheid moet degelijk zijn. Gelukkig is zo goed als al het internet dat in Nederland wordt aangeboden snel genoeg. Een bekabelde verbinding (niet WIFI) werkt wel beter, maar is niet vereist.
  • Digitale kopie van ID - Je hebt een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto nodig. Deze is nodig om je identiteit en leeftijd bij te houden. Je echte identiteit blijft echter altijd altijd privé.
  • Er zijn een aantal andere dingen die je nodig hebt voor je shows. Denk bijvoorbeeld aan lingerie, speelgoed en alle attributen die nodig zijn om specifieke shows te doen. Maar ook interactieve sex toys zijn erg populair.

Aan de slag bij Chaturbate

Inschrijven als Chaturbate webcam model is dus eenvoudig. De eerste stap is het maken van model account. Zodra je account is aangemaakt, moet je het account en je identiteit verifiëren. Maak je geen zorgen, je persoonlijke gegevens altijd privé. Tijdens deze stap zal je een digitale kopie van je identiteitsbewijs moeten uploaden. Je zal ook de modelovereenkomst te zien krijgen. Zodra alle bestanden worden geüpload en je informatie is ingevuld, moet je wachten op een Chaturbate medewerker die handmatig je profiel bekijkt en je gegevens te controleert. Dit is om ervoor te zorgen dat je voldoet aan de leeftijdsgrens van 18 jaar die is vereist voor alle modellen. Zodra je account is goedgekeurd, kun je beginnen met de shows en het verdienen van geld op Chaturbate.

Meer geld verdienen

De topprioriteit van een hardwerkend Chaturbate- model is om zoveel als mogelijk tokens te verdienen. Meer tokens betekent ook meer geld voor het model. En natuurlijk hoe meer geld hoe leuker. Het valt niet te ontkennen, dat de meerderheid van de cammeisjes en jongens, die door Chaturbate zijn geverifieerd, er alleen voor het geld zijn. Maar er zijn ook een aantal modellen, die gepassioneerd te werk gaan. Dit is geweldig, maar er alleen zijn voor het geld is ook niet zo een ramp. Je helpt je kijkers tenslotte een orgasme te krijgen middels de geweldige cam shows welke je neerzet. Je zou je ook niet slecht moeten voelen, vooral als je kijkers en fans je terugbetalen met tokens, die je in contanten kunt omzetten. 


Ja ik ben er klaar voor om Chaturbate Model te worden!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden